Antena Meniu Search
x

Anchetatorii au pus mâna pe PRINCIPALA DOVADĂ în cazul asasinatului în stil mafiot de la Brăila, unde un interlop a fost împuşcat în stradă

Arma cu care s-a tras vineri în tânărul împuşcat pe o stradă din Brăila, în urma evenimentului acesta decedând, a fost găsită pe un câmp din localitatea Cazasu, aflată la 6 km de municipiu.

Arma cu care s-a tras vineri în tânărul împuşcat pe o stradă din Brăila, în urma evenimentului acesta decedând, a fost găsită pe un câmp din localitatea Cazasu, aflată la 6 km de municipiu.

'În urma căutărilor, arma a fost găsită pe raza localităţii Cazasu. Nu pot da informaţii despre ce tip de armă este vorba', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, Laura Dan.

Cei doi bărbaţi suspectaţi că l-au împuşcat pe un tânăr pe o stradă din municipiul Brăila au fost prinşi sâmbătă seară, într-o locuinţă de pe raza localităţii Surdila Greci.

Tânărul de 28 de ani a murit sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese internat în stare critică, după ce asupra sa s-au tras mai multe gloanţe, iar trei l-au nimerit în abdomen şi antebraţ, după cum a afirmat, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Alina Neacşu.

'În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a putut fi salvat. Prezenta leziuni incompatibile cu viaţa', a menţionat Alina Neacşu.

Arma cu care s-a tras asupra bărbatului este una letală, au precizat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, victima ar face parte dintr-o grupare interlopă din Brăila, iar cel care a tras asupra lui este dintr-o grupare rivală. Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Ardealului cu Ion Ghica, din cartierul Islaz, în spatele unei şcoli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Anchetatorii au pus mâna pe PRINCIPALA DOVADĂ în cazul asasinatului în stil mafiot de la Brăila, unde un interlop a fost împuşcat în stradă