Antena Meniu Search
x

Video Anchete în lanţ, după ce mai mulţi copii de doar 2 ani au fost bătuţi la o creşă din Botoşani. Cum se apără îngrijitoarea

Caz şocant la Botoşani: copii de doar 2 ani sunt bătuţi şi traşi de păr la creşă, se plâng mai mulţi părinţi. Trei anchete au început în acest caz, după ce o fetiţă i-a povestit mamei ce păţeşte în fiecare zi. În faţa acuzaţiilor, îngrijitoarea a negat şi a explicat că cel mult, îi mai strânge de obraji pe copii, dar de drag. 

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 19:21

Vezi și

Mama fetiţei a început să se îngrijoreze pentru că fiica ei venea tot mai tristă de la creşă. După întrebări insistente, femeia a aflat ceva care i-a strâns inima.

Mama fetiţei: A spus şi că a fost trasă de păr şi lovită peste cap şi că a plâns. Am întrebat-o de mai multe ori ca să înţelegem că nu a fost o greşeală, dar ea era foarte explicită când arăta trasul de păr.

Furioasă şi speriată, mama fetiţei a depus plângere la poliţie. După ce poliţiştii au început ancheta pentru purtare abuzivă la creşă, mai mulţi părinţi au reclamat că şi copiii lor sunt bătuţi. Inspectoratul şcolar a deschis şi el o investigaţie.

Bogdan Suruciuc, inspector general ISJ Botoşani: A apărut şi o sesizare scrisă la sediul unităţii de învăţământ, constituindu-se o comisie de disciplină, care acum îşi desfăşoară activitatea şi vom monitoriza şi noi situaţia pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat acolo.

Pe acelaşi subiect

Anchete în lanţ la o creşă din Botoşani

Pe lângă aceasta, directoarea creşei face propria anchetă disciplinară. Ca să protejeze copiii, inspectorii şcolari vor să instaleze camere de supraveghere în creşă.

Monica Cojocaru, directoarea grădiniţei: Dacă avem acordul cadrelor didactice şi a tuturor părinţilor din unitate, din grupa respectivă, putem pune camere. Dacă primim accesul, din toamnă, sălile de clasă vor fi cu supraveghere audio-video.

130 de copii sunt înscrişi la creşa unde o îngrijitoare este acuzată că îi bate. Părinţii nu pot să îi retragă decât dacă vor sta cu ei acasă. Este singura creşă cu program prelungit din Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Anchete în lanţ, după ce mai mulţi copii de doar 2 ani au fost bătuţi la o creşă din Botoşani. Cum se apără îngrijitoarea