Antena Meniu Search
x

Video Andreea, jandarmeriţa cu droguri în geantă, venea de la o petrecere când a fost prinsă de colegi. Spune că plicurile aparţin unei prietene

O angajată a Jandarmeriei a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii de rutină. Este vorba despre mai multe prafuri, despre care se bănuieşte că ar fi cocaină. Tânăra este de anul trecut, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei şi a fost purtător de cuvânt al structurii pentru o scurtă perioadă. Se afla într-un taxi şi se întorcea de la o petrecere în momentul în care poliţiştii au oprit maşina pentru verificări.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 21.11.2023, 13:59

Vezi și

Angajata Jandarmeriei le-a spus poliţiştilor că plicurile nu îi aparţin, ci ar fi ale unei prietene care a rugat-o să i le ţină în geantă. Potrivit anchetatorilor, Andreea Cătălina Bumbac, căci despre ea este vorba, a fost sâmbătă noapte la o petrecere în Palatul Bragadiru din Capitală. Spre dimineaţă, duminică, a plecat de aici însoţită de un bărbat. Au luat un taxi.

Plicuri şi hârtie rulată, găsite asupra jandarmeriţei

Maşina a fost oprită la câteva sute de metri de poliţişti, iar în urma controalelor, mai exact asupra ei, oamenii legii au găsit mai multe plicuri cu o substanţă de culoare albă, dar şi o hârtie rulată folosită pentru prizarea drogurilor. Pentru că există suspiciunea că vorbim despre substanţe interzise, plicurile au fost trimise în laborator pentru analiză.

Tânăra, fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale 

Tânăra a fost în lunile iunie şi august purtătoarea de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, grupare care îi sprijină pe procurorii anti-mafia în toate acţiunile privind combaterea traficului şi consumului de droguri. Într-o reacţie venită din partea Jandarmeriei, reprezentanţii spun că au luat act de acest incident, iar în acest moment tânăra este cercetată disciplinar şi bineînţeles, beneficiază şi de consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Andreea, jandarmeriţa cu droguri în geantă, venea de la o petrecere când a fost prinsă de colegi. Spune că plicurile aparţin unei prietene