Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreea, fata de 15 ani dispărută de acasă, mesaj pe Instagram

Andreea Neagu, fata în vârstă de 15 de ani, din Agigea (Constanţa) dispărută de acasă încă de pe 5 iunie, este căutată de familie şi prieteni, dar şi de poliţiştii care au dat-o în urmărire. Totuşi, deşi nu este de găsit, fata continuă să fie foarte activă pe reţelele sociale.

de Alin Tarnovschi

la 12.06.2019 , 12:19

Andreea Neagu, fata în vârstă de 15 de ani, din Agigea (Constanţa) dispărută de acasă încă de pe 5 iunie, este căutată de familie şi prieteni, dar şi de poliţiştii care au dat-o în urmărire.

Totuşi, deşi nu este de găsit, fata continuă să fie foarte activă pe reţelele sociale.

Andreea a continuat să posteze fotografii pe Instagram, dar şi să facă Instastory-uri, în timp ce familia şi prietenii încearcă să o găsească şi să o convingă să se întoarcă acasă.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, Andreea Mădălinea Neagu, din Agigea, a plecat de acasă miercuri, 5 iunie, în jurul orei 22.00, iar de atunci nu a mai revenit.

Pe acelaşi subiect

Andreea are o înălţime de 1,65 metri, constituţie astenică, păr blond tuns până la nivelul umerilor, faţa rotundă, tenul alb şi ochii verzi.

Fata dispărută din Agigea a transmis un mesaj pe Instagram

Fata dispărută de acasă, activă pe Instagram

Ultima dată când a fost văzută, Andreea purta un maiou alb în dungi roşii şi mov, pantaloni sport de culoare  gri şi papuci negri.

Andreea Neagu este dispărută din Agigea de pe 5 iunie

Într-un mesaj postat pe Instagram, Andreea a transmis prietenilor: 'Eu sunt greu de găsit, greu de uitat'.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Agigea sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611.364 int. 20005.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Andreea, fata de 15 ani dispărută de acasă, mesaj pe Instagram