Andreea, tânăra româncă ucisă în Republica Dominicană, și-a presimțit moartea: "Jur că asta simt!"

Publicat: 05.09.2018, 19:38.
Actualizat: 05.09.2018, 20:19

Tânăra româncă din Republica Dominicană, de moartea căreia este acuzat chiar iubitul ei, pare să fi ştiut că sfarsitul relaţiei va fi tragic. Înregistrări audio tulburătoare ar putea fi folosite drept o dovadă în plus de catre familia aflată în căutarea adevărului.

Tânăra româncă din Republica Dominicană, de moartea căreia este acuzat chiar iubitul ei, pare să fi ştiut că sfarsitul relaţiei va fi tragic. Înregistrări audio tulburătoare ar putea fi folosite drept o dovadă în plus de catre familia aflată în căutarea adevărului. Vă avertizăm, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Din mărturisirile făcute de Andreea unei prietene reiese că tânăra şi-ar fi presimţit moartea.

Discuţie Andreea Celea - prietenă:

Citește și:

A venit cu un cuţit nenorocit, mă alerga înnebunit şi mă trăgea spre el ca un nebun. El va scăpa, fiindcă familia lui are foarte mulţi bani. Nenorocitul ăsta nu va păţi nimic şi va face orice ca să mă omoare. Jur că asta simt!

Un judecător urmează să decidă dacă tânărul acuzat că a ucis-o pe Andreea, românca găsită moartă în Republica Dominicană, rămâne sau nu în arest.

Pentru familia Andreei Celea urmează o luptă lungă şi grea. Mama tinerei spune că procesul ar putea dura chiar şi doi ani. Cazul a fost preluat de procurorul general al Republicii Dominicane.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.