Antena Meniu Search
x

Detalii şocante despre moartea Andreei, românca aruncată de la etajul 8 în Republica Dominicană: "Mă tem pentru mama şi sora mea"

Apar detalii şocante despre moartea Andreei, românca aruncată de la etajul 8 în Republica Dominicană. Au fost publicate mai multe înregistrări audio în care tânăra se plânge de violenţa iubitului ei, cel care e acum acuzat că a ucis-o.

Apar detalii şocante despre moartea Andreei, românca aruncată de la etajul 8 în Republica Dominicană. Au fost publicate mai multe înregistrări audio în care tânăra se plânge de violenţa iubitului ei, cel care e acum acuzat că a ucis-o.

Andreea Celea a fost aruncată de la etajul 8 al unui hotel din Republica Dominicană de Gabriel Villanueva, iubitul ei, cunoscut de întreaga familie a fetei ca fiind extrem de violent. O prietenă a acesteia a făcut publice mai multe întregistrări audio în care Andreea povesteşte cum o ataca şi o ameninţa Gabriel.

Actele de violenţă suportate de Andreea nu au fost doar verbale, aşa cum reiese din înregistrări: "Odată s-a enervat că atârna perdeaua de la baie, aşa că a rupt-o de tot. A venit cu un cuţit în baie.", se aude fata, povestind.

Ea mai spune şi cum Gabriel a lovit-o cu piciorul şi cum a trebuit să meargă la poliţie. Dar, se plângea ea, nu ar vrea ca agresorul ei să fie arestat: "Sper să nu îl trimită la închisoare,pentru că asta ar fi o mare problemă pentru mine. Cum ţi-am spus, marea problemă pentru mine e că poate să îmi facă foarte mult rău. Mă tem pentru mama şi sora mea. Nu am să pot trăi dacă se întîmplă ceva cu ele."

Andreea mai povesteşte că iubitul ei o ameninţa cu moartea şi că nu îndrăznea să se apere.

Tatăl Andreei Celea a vorbit cu reporterii Observator despre relaţia plină de violenţă a fiicei sale cu bărbatul acuzat că a ucis-o. El susţine că familia foarte bogată a tânărului ar fi încercat să-l ascundă ca să nu fie arestat. Presupusul criminal spune, însă, că este nevinovat.

Din Suedia, tatăl Andreei spune că iubitul fiicei sale este vinovat de moartea fetei de 21 de ani. Tânăra vorbea fluent cinci limbi străine şi voia să devină medic veterinar. Se gândea adeseori să-şi continue studiile în România. Pe Gabriel Villanueva l-a cunoscut în urmă cu exact doi ani. Dar fericirea ar fi fost de scurtă durată şi marcată de scandaluri şi ameninţări.

Tânărul acuzat de crimă face parte dintr-o familie bogată, care deţine cea mai mare clinică de înfrumuseţare din Republica Dominicană, susţine tatăl Andreei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Detalii şocante despre moartea Andreei, românca aruncată de la etajul 8 în Republica Dominicană: "Mă tem pentru mama şi sora mea"