Antena Meniu Search
x

Foto Andreea şi Roxana, de 14 şi 17 ani, au fugit de acasă. Mesaj primit de familie, că sunt undeva departe şi nu se mai întorc. Poliţia cere ajutor

Poliția Orașului Bechet a transmis două alerte pentru dispariţia unor minore, Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani şi Tiru Roxana Adriana, în vârstă de 17 ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.12.2020, 16:34

Două fete au dispărut din Bechet şi ar fi undeva departe, conform unui mesaj primit de familia uneia dintre ele, pe Facebook - observatornews.ro

Update: Cele două fete au fost găsite.

Dispariţie fără urmă a celor două fete

Din primele informaţii, cele două fete sunt prietene şi ar mai fi plecat în trecut de acasă, dar au fost găsite repede, în apropiere de casă.

De această dată, însă, cele două par să fi dispărut fără urmă. Mai mult, familia uneia dintre fete a reuşit să ia legătura cu ea pe Facebook, însă a primit un mesaj că este plecată departe şi nu se mai întoarce niciodată.

Stancu Andreea-Cătălina, dispărută din Bechet, judeţul Dolj

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit. 

Stancu Andreea-Cătălina are constituție atletică, înălțimea de 1,57 m, aproximativ 55 de kg, ochi caprui, păr șaten tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă galbenă din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Tiru Roxana Adriana, dispărută din Bechet, judeţul Dolj

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Tiru Roxana Adriana, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit. 

Tiru Roxana Adriana are constituție atletică, înălțimea de 1,60 m, aproximativ 58 de kg, ochi albaștri, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă neagră din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Andreea şi Roxana, de 14 şi 17 ani, au fugit de acasă. Mesaj primit de familie, că sunt undeva departe şi nu se mai întorc. Poliţia cere ajutor