Antena Meniu Search
x

CE DRAMĂ! Andreea, românca lovită în atacul de la Londra, de pe podul Westminster, a murit, după două săptămâni. Mesajul IMPRESIONANT al familiei

Din păcate, vin veşti sumbre şi de la Londra. Tânăra româncă spulberată tot de o maşină care a intrat în plin în oameni nevinovaţi a sfârşit la două săptămâni de la atacul terorist. Andreea a fost rănită grav pe Podul Westminster.

Vezi și

Din păcate, vin veşti sumbre şi de la Londra. Tânăra româncă spulberată tot de o maşină care a intrat în plin în oameni nevinovaţi a sfârşit la două săptămâni de la atacul terorist. Andreea a fost rănită grav pe Podul Westminster.

Andreea Cristea, arhitecta din Constanţa aflată la Londra cu iubitul ei într-o vacanţă din care ar fi urmat să se întoarcă logodiţi, a murit. Două săptămâni, medicii au făcut tot posibilul să o ţină în viaţă. Iar familia şi prietenii să strângă bani pentru intervenţiile de care mai avea nevoie. Operată de două ori pe creier, Andreea a fost răpusă de complicaţiile pulmonare. 

Familia adunată la Londra în jurul tinerei arhitecte a anunţat decesul, printr-un mesaj publicat de presa britanică. "Cea mai iubitoare de viaţă persoană pe care v-o puteţi imagina, a fost crud şi brutal smulsă din vieţile noastre, în cel mai lipsit de inimă mod cu putinţă. (...) Nu sunt cuvinte nici măcar pentru a încerca să descriem durerea sfâşietoare şi golul lăsat în sufletele noastre."

Rudele au sperat în salvarea Andreei. În urmă cu şase zile, sora româncei ne vorbea de recuperare.

Înaintea atacului, Andreea şi Andrei s-au fotografiat fericiţi la metrou. Apoi pe Podul Westminster, unde aveau să fie despărţiţi. Pe 22 martie, un atacator a intrat cu maşina în mulţime. Andreea a căzut în Tamisa, iar iubitul ei a fost rănit. Cei doi urmau să-şi întâlnească un prieten britanic, aproape de pod.

Pe podul unde au fost despărţiţi brutal, Andrei Burnaz s-a întors o săptămână mai târziu, într-un scaun cu rotile, să se roage pentru iubita lui. Trupul Andreei va fi repatriat cu sprijinul Ambasadei Române la Londra. Toate fondurile adunate pentru salvarea ei vor fi folosite pentru acte caritabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » CE DRAMĂ! Andreea, românca lovită în atacul de la Londra, de pe podul Westminster, a murit, după două săptămâni. Mesajul IMPRESIONANT al familiei