Antena Meniu Search
x

Andrei a plătit tribut râului Siret, după ce a intrat să facă o baie şi nu a mai ieşit. A fost scos o zi mai târziu, în timp ce familia spera că doar s-a rătăcit

Era extrem de talentat la pictură şi visa cu ochii deschişi la viitor. Totul s-a spulberat însă pentru Andrei, joi, când a luat decizia să intre în apele râului Siret, în apropiere de zona Cosmeşti. Un vârtej l-a tras pe băiat în adâncuri, de unde nu a mai putut să iasă.

de Monica Palade

la 13.08.2023, 13:04

Adolescentul care intrase la Liceul de Artă "Gh. Tattarescu" din Focșani a fost scos din ape de către un echipaj SMURD o zi mai târziu. În tot acest timp, familia băiatului a sperat că acesta s-a rătăcit şi că în curând se vor reîntâlni. Dar nu a fost să fie.

Înghiţit de ape pentru veşnicie

Tânărul din comuna Matca, judeţul Galaţi a plătit tribut râului Siret. „Dispariția adolescentului a fost anunțată prin apel 112 în data de 10 august, la ora 18.30. S-a deplasat atunci în zona Cosmești vale un echipaj salvator cu barcă și modul SMURD care a verificat zona în jur de 1km. În astfel de situații, în ape curgătoare există șansa ca omul aflat în pericol să se prindă de un obstacol (creangă) și să ceară ajutor. Acesta este cazul fericit când echipajul salvator intervine și salvează viața. Din nefericire, băiatul nu a fost găsit și s-au reluat căutările pe firul curgător al apei până la ora 21 când salvatorii s-au retras. Căutările au continuat vineri, 11 august, când a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului în jurul orei 15.10, la distanță de aproximativ 1km de la locul semnalării dispariției”, a declarat ISU Galaţi.

Potrivit Ziarul de Vrancea, familia a crezut că băiatul s-a rătăcit şi a sperat că va ajunge acasă teafăr. Din păcate, se va întoarce într-un sicriu în care îşi va dormi somnul de veci. Va fi înmormântat pe 14 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Andrei a plătit tribut râului Siret, după ce a intrat să facă o baie şi nu a mai ieşit. A fost scos o zi mai târziu, în timp ce familia spera că doar s-a rătăcit