Antena Meniu Search
x

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio a fost găsit decedat, în casă

Andrei Gheorghe a murit, la 56 de ani. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit fără suflare, în locuința sa.

Andrei Gheorghe a murit - hepta

Andrei Gheorghe a murit, la 56 de ani. Cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit fără suflare, în casa sa din Voluntari.

(Actualizare) Potrivit unor surse din anchetă, Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. Când a fost găsit trupul, în casa sa din orașul Voluntari, județul Ilfov, era mort de aproximativ 12 ore.

Cadavrul a fost găsit în baia locuinței. În acest caz, poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.

Pe acelaşi subiect

VIDEO: Medicii legiști intră în casa lui Andrei Gheorghe | Sursa: Observator

Trupul neinsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de casa lui Andrei Gheorghe. Bărbatul a sunat la 112, iar un echipaj de la ambulanță a fost trimis la casa lui din Pipera, orașul Voluntari. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

VIDEO: Primele imagini de la locuința lui Andrei Gheorghe | Sursa: Observator

VIDEO: Anchetatorii au venit pentru a stabili cauzele decesului | Sursa: Observator

Un echipaj al poliției, de asemenea, a sosit la locuință, după ce moartea omului de radio a fost anunțată. Ulterior, au apărut și legiștii.

Potrivit unor surse judiciare, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat, în baia din locuința personală. Andrei Gheorghe avea 56 de ani.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Între 1991 și 1993, Andrei Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"). Pro FM București (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14"), și "Lanțul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" și reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, și apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni ("Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!") la Realitatea TV.

A scris la "Academia Cațavencu" și în ghidul "24-FUN". În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.

În 2006 în colecția "Ego Publicistică" de la Polirom a apărut volumul "Midnight Killer - Banalitatea s-a născut la oraș", însoțit de un CD audio.

  • A mai realizat un scurt metraj (în 2008) numit "Dubla personalitate".
  • A fost realizatorul emisiunii "Cu Gheorghe și Mihaiu" de la Radio Guerilla și a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera cel mai îndrăzneț reality-show românesc: "Rătăciți în Panama".
  • A avut în 2009 un nou proiect „www.presa.nu”
  • 5 ianuarie 2010 s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanțe până în luna februarie a aceluiași an.
  • 3 octombrie 2010 realizează emisiunea "Salutare Națiune" pe canalul Prime în Chișinău, Republica Moldova.
  • 24 octombrie 2010 realizează emisiunea "Clubul de poker"
  • 13 februarie 2012 realizează emisiunea "Oameni și oameni"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio a fost găsit decedat, în casă