Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vlad Craioveanu, în stare de şoc după moartea lui Andrei Gheorghe: "Acum două săptămâni am vorbit la telefon! Ei încă nu îşi dau seama ..."

Vlad Craioveanu a cunoscut şi a trăit anii de glorie ai radioului la ProFM, acolo unde a fost angajat chiar de Andrei Gheorghe.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 15:28

Vlad Craioveanu a cunoscut şi a trăit anii de glorie ai radioului la ProFM, acolo unde a fost angajat chiar de Andrei Gheorghe.

Într-un mesaj emoţionant postat pe Facebook, "Craio" îi mulţumeşte bunului său prieten şi spune despre Andrei Gheorghe că a plecat din această lume "ca un rock star".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Andrei Gheorghe a fost găsit mort, ieri, 19 martie, în vila sa din Voluntari

RECOMANDĂRI:

Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare, ieri seară, în vila sa din Voluntari. Potrivit medicilor legişti, cunoscutul om de radio şi televiziune a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Vlad Craioveanu, în stare de şoc după moartea lui Andrei Gheorghe: "Acum două săptămâni am vorbit la telefon! Ei încă nu îşi dau seama ..."