Antena Meniu Search
x

Video Andrei Gregorian, "esteticianul vedetelor", ar fi furat 35.000 de euro din casa fostei iubite. În casa lui, au fost găsiţi alţi 86.000 de euro nejustificaţi. Surse

Bărbatul de 42 de ani este medic rezident la Spitalul Elias iar el a fost reţinut de autorităţi, după ce ar fi intrat în casa fostei sale iubite din Sectorul 1 şi a furat 35.000 de euro. Poliţia a descoperit în locuinţa acestuia peste 86.000 de euro cu provenienţă nejustificată. Acesta a fost lăsat liber după ce măsura arestării preventive a fost respinsă, fără luarea altei măsuri preventive.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 00:33

Vezi și

Andrei Gregorian, rezident la Elias şi medic estetician la o clinică privată, a pătruns în apartamentul prietenei sale, cu care se afla în concubinaj, medic şi ea la spitalul Elias, şi a sustras suma menţionată, a mai arătat sursa citată, relatează Agerpres.

Marţi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

"În fapt, la data de 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 19,30, i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1. Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Ce a descoperit poliţia în locuinţa bărbatului

Pe acelaşi subiect

În vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

"Bănuitul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală", arată sursa citată.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Acesta a fost lăsat liber 

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost lăsat liber după ce măsura arestării preventive a fost respinsă, fără luarea altei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Andrei Gregorian, "esteticianul vedetelor", ar fi furat 35.000 de euro din casa fostei iubite. În casa lui, au fost găsiţi alţi 86.000 de euro nejustificaţi. Surse