Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic de vegetaţie în Vulpeşti, Argeş. Focul a mistuit trei hectare de teren şi s-ar putea extinde la casele din zonă

Un incendiu de vegetaţie care se manifestă violent, cu flacără deschisă şi sub formă de focare dispersate, a izbucnit, miercuri după-amiază, în localitatea Vulpeşti din judeţul Argeş. Potrivit pompierilor, există riscul ca focul să se extindă la unele dintre casele localnicilor. Un bărbat care participa la stingerea focarelor are nevoie de asistenţă medicală.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 15:55

Incendiu puternic de vegetaţie în Vulpeşti, Argeş
Incendiu de vegetaţie în Vulpeşti, Argeş - ISU Argeş

Incendiul, a cărui cauză nu se cunoaşte deocamdată, a izbucnit în satul Vulpeşti din comuna Buzoeşti. Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ trei hectare, focul manifestându-se sub formă de focare dispersate, care ard violent, existând riscul de propagare la locuinţele cetăţenilor. 

Incendiu de vegetaţie în Argeş

Pompierilor militari de la Secţia Costeşti din cadrul ISU Argeş li s-au alăturat, în acţiunea de stingere a incendiului, şi voluntarii de la Serviciul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

"Pe timpul misiunii, echipajul SMURD a acordat primul ajutor unui localnic, cu vârsta de aproximativ 65 de ani, care participa la misiunea de stingere a incendiului. Acesta prezenta stare de rău şi este transportat la spital", a transmis ISU Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic de vegetaţie în Vulpeşti, Argeş. Focul a mistuit trei hectare de teren şi s-ar putea extinde la casele din zonă