Antena Meniu Search
x

Andrei a murit pe loc, într-un bolid zdrobit de un stâlp din beton. Băiatul abia împlinise 19 ani (Video)

Andrei Grosu, un tânăr care abia împlinise 19 ani, a murit într-un accident groaznic, noaptea trecută, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu. Alţi doi băieţi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.09.2019, 13:06

Andrei Grosu, un tânăr care abia împlinise 19 ani, a murit într-un accident groaznic, noaptea trecută, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu. Alţi doi băieţi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp.

Accidentul a avut loc în jurul orei 1:30, în apropiere de sediul ISU Sibiu. 

Din primele informaţii, şoferul de numai 19 ani, la fel ca ceilalți doi pasageri ai autoturismului, nu avea permis de mult timp. 

Din cauza vitezei excesive, băiatul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe contrasens, după care mașina, un Audi A5, s-a oprit într-un stâlp de electricitate. 

Andrei Grosu a murit pe loc, după ce maşina în care se afla, un Audi A5, s-a izbit de un stâlp

În urma impactului devastator, partea din faţă a maşinii a fost distrusă în totalitate. 

Andrei Grosu a murit pe loc, după ce maşina în care se afla a intrat cu viteză într-un stâlp

Andrei Grosu, care împlinise 19 ani la 1 septembrie, a murit pe loc. Băiatul se afla pe locul din dreapta spate şi nu purta centura de siguranţă, scrie oradesibiu.ro. Celălalt pasager și șoferul au ajuns la spital, dar numai unul a rămas internat.

"Salvatorii au intervenit cu două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari. S-a acționat pentru descarcerarea a două persoane. Este vorba despre trei bărbați de 19 ani, dintre care, din păcate, unul nu a răspuns manevrelor de resuscitarea si a fost declarat decedat. Ceilalți doi bărbați implicați în accident sunt conștienți, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu, politraumatizați", au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, unul dintre cei doi tineri internaţi a plecat acasă cu recomandări, în timp ce al doilea este încă internat.

"Unul dintre cei doi tineri duși azi-noapte la spital a plecat acasă cu recomandări medicale, după ce a fost diagnosticat cu fractură de maleolă dreaptă, fractură ulna dreaptă și plagă radiocarp. Cel de-al doilea a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană și contuzii.

Tânărul a fost internat pe secția Neurochirurgie și se află la ATI sub supraveghere, respiră singur, dar este sedat pentru că era foarte agitat", a declarat pentru turnulsfatului.ro, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, șoferul a ieșit singur din mașină, fiind rănit ușor. El a fost fost testat cu aparatul etilotest și cu drugtestul, ambele rezultate fiind negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Andrei a murit pe loc, într-un bolid zdrobit de un stâlp din beton. Băiatul abia împlinise 19 ani (Video)