Antena Meniu Search
x

Video Andrew și Tristan Tate ar putea ieși din închisoare peste câteva zile. Procurorii verifică laptop-urile de pe care s-a făcut videochat

Procurorii DIICOT caută noi probe în dosarul care-i vizează pe fraţii Tate. Anchetatorii au început verificarea telefoanelor şi calculatoarelor ridicate la percheziţii. Este vorba despre calculatoarele folosite în activitatea de videochat, dar şi de laptopurile cu bazele de date ale foştilor luptători de kickboxing. Primul calculator care va fi verificat este cel al fostei poliţiste, considerată mâna dreaptă a lui Andrew Tate.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.01.2023, 14:51

Vezi și

Procurorii speră sa găsească circuitul infracțional al banilor si sa înțeleagă, astfel, cum funcționa rețeaua fraților Tate, dar și fabrica lor de bani. 

Frații Tate ar putea ieși din închisoare când le va veni rândul pentru percheziția informatică

La DIICOT au venit astăzi cei doi avocați ai fraților Tate, care au spus ca procedurile ar putea dura o perioadă lunga de timp. Audierile vor continua în această săptămână, este posibil ca și cei doi frați Tate să iasă din închisoare, atunci când le va veni rândul pentru percheziția informatică, cel mai probabil în a doua parte a săptămânii. 

Averea din România a fraților Tate a intrat în administrarea statului, săptămâna trecută, atunci când procurorii le-au ridicat mașinile de lux, obiectele de valoare, dar și mai multe sume de bani.

Valoarea totală a obiectelor preluate de procurori se ridică la aproape 18 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Andrew și Tristan Tate ar putea ieși din închisoare peste câteva zile. Procurorii verifică laptop-urile de pe care s-a făcut videochat