Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată din Alba îşi caută disperat fiica dispărută. Anemone Maria a plecat de acasă şi nu s-a mai întors

O fată de 13 ani din Alba Iulia a fost dată dispărută de tatăl ei şi este căutată, la această oră, de Poliţie. Anemone Maria Tică este de negăsit de duminică seară. 

de Veronica Micu

la 05.08.2019 , 13:38

Anemone Maria Tică a plecat de acasă şi nu s-a mai întors Un tată din Alba îşi caută disperat fiica dispărută. Anemone Maria a plecat de acasă şi nu s-a mai întors - News.ro

O fată de 13 ani din Alba Iulia a fost dată dispărută de tatăl ei şi este căutată, la această oră, de Poliţie. Anemone Maria Tică este de negăsit de duminică seară. 

(Ora 13:35) - Poliţia Judeţană Alba a anunţat, luni, că fata de 13 ani, din Alba Iulia, urmărită ca urmare a faptului că nu s-a mai întors la domiciliu, a fost găsită în localitatea Bucerdea Grânoasă. Ea va fi audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

....................

Articolul continuă după reclamă

Poliţia din Alba cere ajutorul oamenilor pentru găsirea unei minore care, la data de 4 august 2019, a plecat de la domiciliul său din Alba Iulia şi nu a mai revenit până în prezent.

Membrii familiei nu au putut preciza cum era îmbrăcată adolescenta când a plecat de acasă.

Imediat după semnalarea dispariţiei fetei au fost începute activităţile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel naţional, precizează Poliţia Judeţeană Alba.

Anemone Maria Tică e dispărută de duminică seară

Anemone Maria Tică este de negăsit de duminică seară. 

Semnalmente:

Anemone Maria Tică are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, constituţie atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui, potrivit news.ro.  

Persoanele care deţin informaţii care pot duce la găsirea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un tată din Alba îşi caută disperat fiica dispărută. Anemone Maria a plecat de acasă şi nu s-a mai întors