Antena Meniu Search
x

Angajări MAI 2018: Ministerul de Interne caută Preşedinte pentru Clubul Dinamo

MAI face din nou angajări, de data aceasta la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Conform anunţului din februarie 2018, postul de Preşedinte de Club e vacant.

Angajări MAI 2018: Ministerul de Interne scoate la concurs postul de Preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo - Arhivă

MAI face din nou angajări, de data aceasta la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti. Conform anunţului postat în februarie 2018, chiar postul de Preşedinte de Club e vacant.

Pentru a deveni Preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, Ministerul de Interne organizează concurs, cu personal recrutat din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Candidatul trebuie să fie poliţist şi să aibă gradul de comisar de poliţie.

Condiţii pentru candidaţii la postul de Preşedinte al Clubului Dinamo

Pe acelaşi subiect
  • este declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop
  • nu este cercetat disciplinar, nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
  • a obţinut calificativul de cel puţin "bine" la ultimele două evaluări anuale de serviciu
  • îndeplineşte condiţiile de vechime şi studii:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

  • îndeplineşte condiţiile prevăzute în fişa postului

Înscrierea şi concursul pentru postul de Preşedinte la Clubul Dinamo

Concursul se va desfăşura la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 5, şi va consta în susţinerea unei interviu structurat pe subiecte profesionale, în data de 12 martie 2018, ora 1100, care se va înregistra audio şi/sau video, transmite MAI.

Înscrierea candidaţilor se va face prin depunerea cererii de înscriere la concurs (însoţită de curriculum vitae şi copii documente studii, copia actului de identitate, declaraţia din care să reiasă dacă, în ultimele 6 luni au fost evaluaţi psihologic în acelaşi scop, precum şi, rezultatul acestei evaluări), adresată ministrului afacerilor interne şi depuse personal la sediul C.S. Dinamo Bucureşti, secretariatul clubului, până la data de 20 februarie 2018, orele 1400.

Detalii suplimentare despre concurs şi condiţiile pentru candidaţi au fost postate în comunicatul Ministerului de Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Angajări MAI 2018: Ministerul de Interne caută Preşedinte pentru Clubul Dinamo