Antena Meniu Search
x

Un angajat al TVR, mort după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a instituţiei

Un angajat al Televiziunii Române a murit, sâmbătă după-amiază, după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii publice.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 15:44

Clădirea principală a Televiziunii Române
Bărbatul s-a aruncat de pe clădirea principală a Televiziunii - Shutterstock

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii. Conform unor surse, bărbatul avea 53 de ani, se afla în timpul programului şi lucra în cadrul departamentului Sport.

"Astăzi, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în curtea unei societăți a fost găsit decedat, un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată în informarea autorităţilor.

Reacţia Televiziunii Române după moartea angajatului ei

La faţa locului de află medicii legişti şi anchetatorii care ridică probe pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

"Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un angajat al TVR, mort după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a instituţiei