Antena Meniu Search
x

Video Angajatul unui ştrand din Vâlcea s-a înecat în piscină. Intrase să cureţe bazinul, dar n-a mai ieşit la suprafaţă

Tragedie fără margini într-o localitate din judeţul Vâlcea. Un bărbat de 54 de ani, angajat al unui ştrand, a murit, după ce s-a înecat într-o piscină. Bărbatul ar fi intrat să cureţe bazinul, i s-ar fi făcut rău şi nu a mai putut ajunge la mal. 

de Redactia Observator

la 30.06.2024 , 08:19

Nenorocirea s-a întâmplat ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, cu o oră înainte ca ştradul Ostroveni să se deschidă. Ca în fiecare zi, bărbatul a venit să cureţe piscina. Însă, imediat după ce a intrat în bazin, angajatului i s-ar fi făcut brusc rău.

"A încercat să revină către marginea bazinului în înot, până aproape cu doi metri, când a devenit brusc inconştient şi a început să plutească în apa bazinului. Colegii i-au sărit imediat în ajutor. L-au tras pe mal. Au început manevrele de resuscitare şi au anunţat serviciul 112", a declarat Daniel Ionescu, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Angajat la ştrand, înecat în bazinul cu apă

Vezi și

În tot acest timp, colegii bărbatului, angajat al Direcției de Administrare a Domeniului public din cadrul primăriei, s-au chinuit să-l readucă la viaţă.

Pe acelaşi subiect

"S-a deplasat o ambulanţă de tip C cu medic, dar din păcate după efectuarea manevrelor de resuscitare pacientul a fost declarat decedat", a declarat Delian Ionescu, manager SAJ Vâlcea.

"De îndată, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 54 de ani din localitatea Olanu, care s-ar fi înecat într-o piscină cu apă sărată", spune Eduard Văduva, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

"Nu era cunoscut cu afecțiuni de această natură, care să producă un astfel de incident tragic", a conchis Daniel Ionescu, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » Angajatul unui ştrand din Vâlcea s-a înecat în piscină. Intrase să cureţe bazinul, dar n-a mai ieşit la suprafaţă