Antena Meniu Search
x

Animaţie. Cum s-a produs accidentul de la Sasca Nouă, cu microbuzul izbit frontal de o autoutilitară

A fost activat planul roşu de salvare, pe o şosea din Suceava. Doi oameni au murit şi alţi şapte au ajuns la spital. Un microbuz plin cu oameni s-a izbit frontal de o autoutilitară.

Vezi și

A fost activat planul roşu de salvare, pe o şosea din Suceava. Doi oameni au murit şi alţi şapte au ajuns la spital. Un microbuz plin cu oameni s-a izbit frontal de o autoutilitară.

Pachete, genţi şi alimente sunt împrăştiate pe şosea. În mijlocul drumului, microbuzul de pasageri, distrus într-un impact frontal, este atent verificat de poliţişti. 

Niciun cauciuc nu seamănă cu celălalt. Lucru interzis prin lege în cazul transportului de persoane. Şoferul avea însă maşina înregistrată în nume propriu. Adică,  nu făcea transport autorizat. În interior, şase dintre victime stăteau pe banchete şubrede, care nu erau prinse corespunzător. 

Oamenii erau înghesuiţi pentru ca în microbuz să încapă cât mai multe bagaje, spun surse din anchetă. 

Azi-dimineaţă, 7 oameni şi-au lăsat vieţile în mâinile şoferului. Voiau să ajungă la muncă în Italia. 

Microbuzul în care se afla, a intrat pe contrasens în localitatea Sasca Nouă. 

Deşi era un drum drept. Dar, la 110 kilometri la oră, un cauciuc a explodat. Într-o fracţiune de secundă, oamenii au ajuns în faţa unei autoutilitare. Şoferul acesteia a murit pe loc. La fel şi o femeie din microbuz. Ceilalţi 7 oameni au ajuns la spital. Trei dintre ei, în stare gravă. 

Autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În urmă cu un an şi jumătate, un alt accident de cod roşu a avut loc în aceeaşi zonă. Un preot îşi ducea soţia, cei patru copiii, sora şi cumnatul la Iaşi, la praznicul Sfintei Parascheva. cand un autoturism care gonea cu 130 de km la oră a izbit în plin maşina lor. Cinci oameni au murit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Animaţie. Cum s-a produs accidentul de la Sasca Nouă, cu microbuzul izbit frontal de o autoutilitară