Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Copil de 8 ani, strivit de o poartă de fotbal. Peste trei săptămâni urma să îşi serbeze ziua de naştere

Un băieţel de 8 ani visa că va ajunge un mare fotbalist, dar a sfârşit tragic în timpul unui meci cu prietenii pe stadionul din sat. Poarta metalică de fotbal, neasigurată, a căzut peste el. Administratorul terenului nu ar fi ancorat cum trebuie porţile, acuză părinţii îndureraţi, însă Primăria spune că, de multe ori, copiii le mută sau se agaţă de ele.

de Angela Bertea

la 22.07.2024 , 19:20

Băieţelul de 8 ani urma să îşi serbeze ziua de naştere peste trei săptămâni. Visa că va ajunge un mare fotbalist, aşa că joaca lui preferată era să bată mingea cu prietenii pe stadionul din sat. Era portar când doi adolescenţi s-au prins de bara transversală, iar poarta prost ancorată s-a dezechilibrat, a căzut peste copil şi l-a lovit la cap.

"El când a văzut că cade poarta a încercat să fugă, s-a împiedicat. Un copil de 14-15 ani s-a suit pe poartă, s-a jucat cu poarta. Poarta nu a fost asigurată în primul rând trebuia asigurată", a povestit unchiul copilului.

Disperat, tatăl nu a mai aşteptat ambulanţa

Vezi și

Pentru că nu reuşeau să-l trezească, ceilalţi copii au fugit să ceară ajutorul părinţilor. Disperat, tatăl nu a mai aşteptat ambulanţa.

Pe acelaşi subiect

"L-a apucat şi l-a luat pe braţe că ambulanţa nu vine. L-a luat în braţe, l-a pus în maşină şi au mers şi i-a întâmpinat pe drum", a povestit o rudă.

Medicii nu au reuşit să îl salveze.

"Era decedat, fără semne vitale. Copilul era cianotic, rece", a declarat Adriana Morari Saj Suceava, purtator de cuvânt.

Zeci de candele au fost aprinse în faţa porţii care l-a accidentat pe copilul în vârstă de doar 8 ani, care venise aici să se joace pentru câteva clipe pe terenul de sport. Rudele copilului acuză autorităţile că nu au asigurat porţile.

Primăria are altă variantă

"Administratorul stadionului de aici trebuia să ia măsuri de prima dată. Porţile puse una în cealaltă pentru antrenament. Când veneea el, era în măsură, le punea acolo, le asigura şi jucau copiii. E singurul copil. familia e distrusă, e complet distrusă", a continuat să povestească o rudă a familiei.

Primăria are altă variantă.

"Mi-a spus că au fost asigurate porţile, dar tot copii cu joaca lor le scot de acolo, mai sparg garduri. Tot timpul avem probleme şi cu intrarea", spune Nicolai Baltag - primar comuna Vama.

Nu este prima dată când au loc astfel de tragedii pe terenul de fotbal. În aprilie, un băieţel de şase ani din Bihor a fost strivit de o bară, iar anul trecut, un tânăr de 23 de ani a murit după ce o poartă de fotbal a căzut peste el.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Copil de 8 ani, strivit de o poartă de fotbal. Peste trei săptămâni urma să îşi serbeze ziua de naştere