Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cum s-a prăbușit tavanul unui restaurant la un majorat, în Băile Herculane. Martorii povestesc momente de panică

Panică la majorat. Tavanul unui restaurant din Băile Herculane s-a prăbuşit în timpul petrecerii cu 50 de invitaţi. Au curs apelurile la 112 şi mai multe ambulanţe au venit de urgenţă. 

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 19:54

Vezi și

La petrecerea de majorat de la resturantul hotelului erau invitaţi 30 de adolescenţi şi 20 de adulţi. Tavanul s-a prăbuşit într-o secundă, cu un zgomot îngrozitor. În acelaşi timp, a cedat şi instalaţia electrică, aşa că în sală s-a făcut întuneric, iar asta a mărit spaima invitaţilor.

Ana, victimă: Eram prinsă între masă şi placă, nu am mai putut să mă mişc. M-am târât pe sub masă şi am ieşit prin lateralul acelei plăci imense. 

Când a căzut tavanul din restaurant doar nouă invitaţi erau în sală

Ceilalţi ieşiseră pe terasă. Au alergat imediat înăuntru, să îi ajute pe ceilalţi.

Pe acelaşi subiect

Ana, victimă: Mai mulţi am intrat înăuntru şi încercam să ridicăm plăcile de rigips, să îi ajutăm. Era instalată panica. Părinţii şi bunicii îşi strigau copiii. Noi, la rândul nostru, îi strigam pe ei. Tavanul a început să se prăbuşească din senin. Pe moment, credeam că este cutremur şi că urmează să se prăbuşească toate cele 10 etaje. 

Doi dintre invitaţii peste care a căzut tavanul au ieşit cu greu de sub dărâmături şi au ajuns la spital. 

Ana, victimă: Au fost doar două victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale, mama şi încă un bărbat. Mama a fost întinsă pe jos, deoarece avea dureri foarte mari la coloană, iar celălalt bărbat avea o tăietură de aproximativ 20 de cm pe spate, iar nu după mult timp au ajuns pompierii şi ambulanţa. 

Victimele vor acum sa ajungă şi în instanță

Avocat victime: Viaţa le-a fost pusă în pericol. S-au prezentat la IML, urmând să depunem în acest moment o serie de sesizări. Reprezentantul hotelului se raportează la acest incident ca la o chestie senzaţională pentru sărbătoritul major, peste câţiva ani le va povesti prietenilor ce senzaţional a fost la majoratul lui. 

Hotelul unde a căzut tavanul fals într-un restaurant a fost renovat acum 9 ani. 

"Vii și dai o sacoșă de bani ca să-ți cadă tavanul în spate? Nu se poate așa ceva!"

Contactaţi de reporterii Observator, administratorii restaurantului au refuzat să comenteze accidentul. Poliţiştii au început deja ancheta. Au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum s-a prăbușit tavanul unui restaurant la un majorat, în Băile Herculane. Martorii povestesc momente de panică