Antena Meniu Search
x

Video Tavanul Căminului Cultural din Apahida, Cluj, s-a prăbuşit peste muncitorii care renovau clădirea. Patru răniţi, dintre care doi în stare mai gravă, au fost internaţi

Patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui cămin cultural din Apahida, județul Cluj, au fost prinşi sub un tavan care s-a prăbuşit peste ei. Pe doi dintre ei, salvatorii i-au scos cu greu de sub dărămâturi. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.06.2023, 13:19

Vezi și

ISU Cluj a intervenit, joi dimineața după ce tavanul unui imobil, aflat în lucrări de reabilitare, de pe strada Libertății din localitatea Apahida, s-a prăbușit peste mai mulți muncitori. La fața locului au acționat trei autospeciale și patru ambulanțe SMURD.

Tavan prăbuşit peste muncitori în Apahida, Cluj

"Victimele, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, au ajuns de urgenţă la spital, acolo unde au fost şi internaţi. Doi dintre ei se află în stare mai gravă. Incidentul a avut loc în momentul în care muncitorii se aflau în interiorul căminului cultural din Apahida. Aceştia efectuau lucrări de renovare, când acoperişul şi tavanul clădirii s-a prăbuşit brusc peste ei", spune Simona Vasiac, reporter Observator.

"Potrivit primarului, societatea comercială care a câştigat lucrările de renovare a imobilului este din judeţul Bistriţa, iar acţiunile de renovare au fost demarate în urmă cu o săptămână. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar pe fir au intrat şi inspectorii de muncă", adaugă Simona Vasiac, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tavanul Căminului Cultural din Apahida, Cluj, s-a prăbuşit peste muncitorii care renovau clădirea. Patru răniţi, dintre care doi în stare mai gravă, au fost internaţi