Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Cum și-au găsit sfârșitul cei doi muncitori din Bacău, în timp ce descărcau materiale de construcții dintr-un camion

Moarte înfiorătoare pe o şosea în lucru din Moldova! Doi muncitori au fost striviţi de o placă de beton de câteva tone. Descărcau materiale de construcţii dintr-un camion, când o dubă l-a atins pe unul dintre bărbaţi, suficient cât să îl dezechilibreze şi să scape lespedea de sub control. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.04.2023, 20:12

Cei doi muncitori şi-au găsit sfârşitul pe un drum din Secuieni, în apropiere de Bacău. Încercau să descarce materialele dintr-un TIR, cu ajutorul unui excavator şi ţineau plăcile grele de beton în echilibru cu nişte chingi, fără nicio măsură de siguranţă, spun martorii.

Au murit striviți de o placă de beton

Clara Mihociu, reporter Observator: Plăcile prefabricate din beton erau pe o parte prinse de nişte chingi. De cealaltă parte, bărbaţii încercau să le ţină în echilibru.

Într-o secundă neagră, o dubă a firmei de construcţii a trecut pe lângă cei doi muncitori. L-ar fi acroşat pe unul dintre ei cu oglinda. Din cauza loviturii, bărbatul nu a mai putut ţine în echilibru placa grea de beton, care a căzut peste cei doi oameni.

Pe acelaşi subiect

Cosmin David Primar, comuna Secuieni: În lipsa unui utilaj au încercat să descarce. Nu era ajunsă macaraua şi au considerat că pot să le dea jos cu un alt utilaj.

Muncitor: Îţi trebuie macara să prinzi în patru lanţuri.

Colegii victimelor au chemat imediat ambulanţa. Din păcate, cei doi bărbaţi, de 49, respectiv 52 de ani, nu au putut fi resuscitaţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea în ce condiţii s-a petrecut accidentul. Şi inspectorii teritoriali de muncă vor face separat verificări.

Dan Buftea, ITM Bacău: Colegii noştri s-au deplasat la faţa locului. Vor stabili ce norme de securitate şi sănătate în muncă au fost încălcate.

Muncitor: În pantă nu se descarcă niciodată aşa ceva. tractorul e în pantă, trailerul e în pantă, nu ai stop de oprit.

Inspectorii de la protecţia muncii au început ancheta ca să afle dacă muncitorii fuseseră instruiţi de şefii lor cum să descarce materialele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum și-au găsit sfârșitul cei doi muncitori din Bacău, în timp ce descărcau materiale de construcții dintr-un camion