Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Filmul accidentului violent din Capitală în care o ambulanţă aflată în misiune a fost izbită şi răsturnată. Patru răniţi, între care un copil

Trei adulţi şi un copil de şase ani au fost răniţi, după ce o ambulanţă aflată în misiune a fost izbită şi răsturnată în Sectorul 6 al Capitalei. O maşină care se îndrepta cu viteză către un spital nu a acordat prioritate salvării, deşi avea sirena pornită. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 04.04.2023, 19:47

Vezi și

Accidentul a avut loc după ora 23:00, la intersecţia dintre Bulevardul Iuliu Maniu şi Bulevardul Geniului. Pe lângă şofer, în ambulanţa care venea dinspre Autostrada Bucureşti-Piteşti se aflau doi paramedici şi o pacientă în vârstă de 62 de ani, adusă dintr-o localitate din Giurgiu. La doar un kilometru distanţă de Spitalul Universitar, un SUV care circula cu viteză către Grozăveşti nu a încetinit la trecerea salvării şi a lovit-o. Impactul a fost atât de puternic încât autospeciala s-a răsturnat şi a izbit un semafor.

Cristian Ivan, ISU B-IF: Am fost solicitaţi pentru un accident între două autoturisme, între care o ambulanţă de la ISU Giurgiu. La faţa locului am intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambluanţă UTIM, două ambulanţe tip B de la SMURD şi o ambulanţă din cadrul SABIF.

Şoferul vinovat susţine că se grăbea să ajungă cu fetiţa la spital

În maşina care a provocat accidentul erau cinci persoane, printre care şi un copil de şase ani. Şoferul vinovat susţine că s-ar fi grăbit să ajungă la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru că fiica lui era bolnavă. Fetiţa de şase ani, pasageră şi ea în autoturism, a fost transportată la spitalul Grigore  Alexandrescu, iar pentru că prezenta răni minore, a fost externată la scurt timp.

Un paramedic, pacienta din Giurgiu, precum şi o femeie în vârstă de 29 de ani din autoturism au primit şi ei îngriiri medicale pentru răni uşoare. Nimeni nu a fost internat peste noapte. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Accidentele în care sunt implicate ambulanțe sunt tot mai dese în București. În februarie şi martie, trei autospeciale au fost avariate de mașini ale căror șoferi nu le-au acordat prioritate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul accidentului violent din Capitală în care o ambulanţă aflată în misiune a fost izbită şi răsturnată. Patru răniţi, între care un copil