Antena Meniu Search
x

Animație grafică: Cum s-a produs accidentul mortal din Tulcea, transmis Live (Video)

O animație grafică realizată de Observator arată cum s-a produs accidentul din Văcăreni, Tulcea, care a fost transmis și Live, pe Facebook. Mașina scăpată de sub control a mers în derivă zeci de metri după ce a ieșit de pe drum și a zburat chiar și peste o casă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.08.2019, 20:12

Animație grafică cu accidentul produs la Văcăreni, în Tulcea Vezi și

O animație grafică realizată de Observator arată cum s-a produs accidentul din Văcăreni, Tulcea, care a fost transmis și Live, pe Facebook. Mașina scăpată de sub control a mers în derivă zeci de metri după ce a ieșit de pe drum și a zburat chiar și peste o casă. Un copil de 3 ani, o tânără însărcinată și o femeie de 79 de ani au murit, într-o curte.

Mașina, un BMW decapotabil, a circulat cu o viteză amețitoare pe E87, în Văcăreni. Aproape de ieșirea din localitate, automobilul a ieșit de pe șosea. A lovit un dâmb de pe marginea drumului și, complet scăpat de sub control, a făcut ravagii.

Mașina a izbit un stâlp și l-a rupt, apoi a ricoșat într-un copac. A distrus gardul unei case aflate pe colț și, după ce a zburat peste drumul lăturalnic ce dădea în E87, a spulberat porțile casei de vizavi. BMW-ul a intrat în curte, spulberând familia care stătea pe o canapea, sub bolta de viță de vie.

Mașina a lovit apoi o ridicătură de pământ, care a proiectat-o de la sol și a zburat peste o casă. S-a oprit în spatele locuinței, după o izbitură violentă, iar apoi a luat foc. Această cursă mortală a durat doar 8 secunde.

Un copil de 3 ani, o tânără de 26 de ani însărcinată în 7 luni și o femeie de 79 de ani au murit. Victimele au fost lovite în timp ce stăteau pe canapeaua din curte. O altă tânără însărcinată, care era și ea pe canapea, e în stare foarte gravă la Spitalul din Galați. Cei doi pasageri din mașină, cel din dreapta și cel de pe bancheta din spate care a transmis Live pe Facebook, sunt în stare foarte gravă, tot la Galați.

Șoferul de 39 de ani din Luncavița, care a condus băut, a scăpat nevătămat. El a fugit de la locul dezastrului pe care l-a făcut, dar a fost prins rapid de polițiștii din Tulcea.

Animație grafică: Marius Turlea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Animație grafică: Cum s-a produs accidentul mortal din Tulcea, transmis Live (Video)