Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Acuzaţii grave după accidentul de la Teleorman, în care o dubă a fost făcută pachet între două TIR-uri. Fiul victimei: Să plătească cu închisoarea

Ceea ce inițial se credea a fi doar un accident rutier, s-a transformat într-o anchetă pentru crimă. Șoferii a două camioane, tată și fiu, care ar fi lovit intenţionat o dubiță și ar fi ucis un om vineri sunt acum cercetați pentru omor. Fiul celui care conducea dubiţa îi acuză pe cei doi că s-au înţeles să provoace accidentul mortal.

de Paul Nanian

la 22.11.2021, 20:21

Vezi și

Şofer autoutilitară: Mi-a frânat brusc în față și celălalt a intrat peste mine și m-a făcut pachet.

Noile detalii ale accidentului îi transformă pe cei doi tiriști, tată și fiu, în suspecţi de crimă. Bărbatul în vârstă de 60 de ani, pasager în dubița strivită între cele două camioane, nu și-ar fi pierdut viața dacă șoferii din faţă şi din spate nu ar fi dorit să îi dea o lecţie conducătorului auto aflat între ei. Fiul său, care era la volan, a povestit pentru Observator cum s-a întâmplat totul. 

Şoferul dubei: Cel din față a frânat, distanța automat s-a redus, am frânat și eu. Tatăl meu atât l-am auzit, vezi că a frânat! Vezi că a frânat... A fost o izbitură puternică din spate. Momentul în care el m-a lovit din spate eu nu am ajuns să lovesc remorca. Am tras de volan să evit remorca. Nu s-a putut...

De la accident la crimă

Pe acelaşi subiect

Mai mulți șoferi, martori la tragedie, au depus mărturie și au spus ce au auzit pe frecvențele radio. Unul dintre aceștia chiar a suprins momentul impactului cu o cameră de bord.

Traian Cojoacă, procuror: Indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor și tentativă de omor. În cursul weekendului au fost audiate mai multe persoane o parte din persoane surprinzând sau auzind discuțiile legate de un incident în trafic. 

Protagonişti: Ai zis că mă răstorni!

Nu-i adevărat...

Băi, e poliția aici, de față cu tine!

Şoferul dubei: Chiar dacă nu frânam deloc, nu ajungeam să intre remorca tirului șase metri în mașina mea. Să plătească cu închisoarea, pentru că ei au făcut-o intenționat. Pe moment nu știam că tata e decedat. E posibil să fi murit în brațele mele.

Inima bărbatului de 60 de ani, pasager în autoutilitară, a cedat până să ajungă la spital. Anchetatorii continuă cercetările, pentru a-i trage la răspundere pe vinovați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Acuzaţii grave după accidentul de la Teleorman, în care o dubă a fost făcută pachet între două TIR-uri. Fiul victimei: Să plătească cu închisoarea