Meniu LIVE
Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a petrecut accidentul în care trei persoane și-au pierdut viața pe deja celebrul "Drumul Morții"

O nouă tragedie a avut loc, azi noapte, pe "drumul morţii", la ieşirea din Buzău. Trei surori au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau. a intrat pe contrasens şi a fost izbită violent de alt autoturism. Femeile se reuniseră pentru a petrece concediul împreună şi în ziua fatidică fuseseră în vizită la mănăstiri. Alte trei persoane au fost rănite în accident. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.  

De Redactia Observator la 18.08.2022, 19:15
Vezi și

Nenorocirea a avut loc într-o fracţiune de secundă, la miezul nopţii, pe Drumul European 85, la ieşirea din oraşul Buzău spre Ploieşti. Gheorghe Colăcel, Poliția Rutieră Buzău: Un conducător auto, care circula din direcţia Buzău către Bucureşti, a intrat în coliziune cu două autovehicule care circulau din sens opus.

Trei surori au murit pe loc în urma unui accident

Șoferul care a provocat accidentul, un bucureştean de 62 de ani, a intrat Inexplicabil, pe contrasens şi a fost izbit violent de un SUV, condus de un buzoian de 49 de ani. Impactul nu a putut fi evitat. Apoi, SUV-ul a fost lovit, din spate, de un camion.

Maşina condusă de bucureştean ar fi intrat de mai multe ori pe contrasens, spun martorii. În autoturism, alături de şofer, se aflau soţia acestuia, de 55 de ani, şi cele două surori ale sale. Una avea 58 de ani și cealaltă, 53. Cele trei surori au murit pe loc. Şoferul a supravieţuit, dar a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Pe acelaşi subiect

Dr. Adrian Zoican, şef UPU Buzău: În urma investigaţiilor a fost internat în secţia de Terapie Intesivă cu traumatism toracic forte, cu pneumotorax şi fracturi costale şi cu un traumatism cranian.

Daniela, Magdalena şi Speranţa locuiau în colţuri diferite ale ţării şi îşi petreceau în aceste zile concediul împreună, în Limpeziş, la locuinţa uneia dintre ele. Magdalena, soţia şoferului, se stabilise în Bucureşti, iar Speranţa în Gorj. Ieri au vizitat mai multe mănăstiri din zonă, iar aseară au fost în vizită, în localitatea Mărăcineni, la una dintre nepoate. Soţul Magdalenei le aducea înapoi la Limpeziş. O distanţă de 30 de kilometri. O jumătate de oră cu maşina. N-au mai ajuns.

Romică Moise, primar Movila Banului: Nici nu îmi vine să cred că trei surori se poate să piară într-un accident. E un eveniment foarte trist pentru comuna mea ca trei surori să piară într-un accident. / Chiar azi dimineaţă veneau oamenii/ sunt îngroziţi.

Femeile mai aveau o soră, care a rămas acasă în ziua accidentului.

Vecină: Ieri au venit la noi şi am vorbit la poartă. Foarte greu, foarte greu, nu îmi revin. încă tremur

- Ce spun oamenii din sat?

- Toţi sunt înărmuriţi. Şi tatăl lor la fel a murit. În accident de maşină.

Vecină: E foarte şocant. Ce am auzit.emoţionant, şocant, e greu de explicat în cuvinte, o durere de nedescris.

În SUV-ul, care a izbit de maşina se afla o familie cu doi copii, din Râmnicu Sărat. Se întorceau din vacanţă, din Grecia, şi mai aveau doar câţiva kilometri până acasă. Mama şi unul dintre copii au fost răniţi uşor.

Lt. Ionuț Cășaru, ISU Buzău: În al doilea autoturism patru victime, dintre care doar două au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în autoutilitară conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore, pe ambele sensuri.

TIR-iști: Dacă s-ar face drumuri n-ar mai fi nici de-astea atâtea.

- Dar nu este zi în care să nu te înjure unul cu turismul să te dai la o parte că se grăbeşte. Flash-uri, nu mai zic, claxoane.

Pe Drumul European 85, crucile ridicate în amintirea victimelor care au pierit pe această şosea formează un adevărat cimitir. Pe şoseaua morţii sunt zone în care drumul are o bandă dar şoferii folosesc şi jumătatea de bandă care ar trebui să fie de urgenţă. De cele mai multe ori accidentele au loc din cauza vitezei excesive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a petrecut accidentul în care trei persoane și-au pierdut viața pe deja celebrul "Drumul Morții"

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022