Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Şofer mort, după ce o cisternă s-a ciocnit frontal cu un TIR. Nimeni nu a fost lăsat să se apropie pe o rază de 1 km

Imagini înfricoşătoare, joi, pe centura Capitalei! Un TIR şi o cisternă au luat foc după ce s-au ciocnit frontal lângă pădurea de la Măgurele. Unul dintre şoferi şi-a pierdut viaţa, iar celălat este grav rănit. Din cauza pericolului de explozie, au intervenit numeroase echipaje de pompieri. Nimeni nu a fost lăsat să se apropie la mai puţin de un kilometru distanţă iar circulaţia a fost reluată abia după mai bine de şase ore.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.05.2023, 19:22

Vezi și

Accidentul a avut loc între localităţile Jilava şi Măgurele, cu puţin înainte de ora 11. Şoferul cisternei încărcate cu mălai a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal TIR-ul care transporta deşeuri metalice.

Maşini în flăcări, pericol de explozie

Imediat după impact, o vâlvătaie puternică a cuprins ambele vehicule. Flăcările înalte de câţiva metri s-au văzut de la sute de metri distanţă. Salvatorii au intervenit de urgenţă. "Sunt zeci de pompieri şi poliţişti care au venit la faţa locului pentru a asigura zona şi pentru a stinge incendiul", a transmis Bogdan Dinu, reporter Observator. 

"La aproape trei ore de la apelul de la 112, cisterna încă fumegă. Autorităţile ne-au spus să păstrăm distanţa de siguranţă pentru că în orice moment există pericolul unei explozii", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Pe acelaşi subiect

Şoferul de TIR a murit pe loc

Pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia după două ore. Dacă şoferul cisternei a supravieţuit, conducătorul auto al TIR-ului nu a mai avut nicio şansă. "În uma evenimentului, au rezultat două victime. Una conştientă care a fost transportată la spital, iar cea de-a doua a fost găsită decedată între fiarele contorsionate", a declarat Ana Covaşniuc, ISU Bucureşti-Ilfov. 

"Este venit la noi în UPU, este un politraumatism grav. Este intubat şi suntem în curs de investigaţie", spune Florin Bica, Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

Traficul a fost deviat ore întregi

Traficul în zonă a fost deviat ore bune, iar şoferii au fost întorşi din drum de poliţişti. "Este trecut de ora 13 şi de mai bine de două ore şi jumătate perimetru este închis pe o rază de mai bine de un kilometru în jurul accidentului. Sunt zeci de poliţişti şi popmpieri care intervin la această oră", arăta Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Circulaţia a fost reluată abia după ce drumul a fost eliberat de rămăşiţele celor două autotorisme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şofer mort, după ce o cisternă s-a ciocnit frontal cu un TIR. Nimeni nu a fost lăsat să se apropie pe o rază de 1 km