Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. "Sunt în lacrimi. Toată lumea îşi făcea cruci". O copilă de 15 ani, martoră de pe bancheta din spate a unui cumplit accident. Doi oameni au murit în faţa ei

Accident cumplit în Constanţa. Doi oameni au murit şi o copilă a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un camion. Din cauza vremii, şoferul ar fi pierdut controlul şi a intrat pe contrasens. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.07.2023, 19:23

Vezi și

Scenele cumplite s-au derulat pe DN 22, în dreptul localităţii Sibioara. Un camion a lovit în plin maşina care a intrat pe contrasens. În autoturism erau 3 persoane, doi adulţi şi o minoră. 

Au murit în faţa ei

Din primele informaţii, se pare că din cauza ploii, şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei. A intrat pe sensul opus de unde venea TIR-ul. N-a mai putut redresa maşina şi cel de la volanul mastodontului n-a avut timp să frâneze. 

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul cu TIR-ul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a fost aruncat la mai bine de 20 de metri. 

Pe acelaşi subiect

Martori: Trage uşor, că alunecă! 

Pentru cei doi adulţi din maşină nu s-a mai putut face nimic. Doar adolescenta aflată pe bancheta din spate a scăpat cu viaţă. 

Andreea Filip, reporter Observator: Sunt momente cumplite şi critice pentru pasagera din autoturism. Salvatorii fac eforturi pentru a o salva. 

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Din păcate, medicii au declarat decesul. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani. 

Şoferul TIR-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.  Martorii care au asistat la scenele terifiante sunt şocaţi. 

Martori: - Şi eu sunt în lacrimi şi sunt supărat. Supărare şi toată lumea făcându-şi cruci. 

- Cel mai probabil, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul, după cum vedeţi, este ud şi unsuros. Maşina a pierdut controlul şi a intrat în TIR. TIR-ul urca, maşina cobora. Şi, la un moment dat, într-o curbă, acolo sus, a pierdut controlul şi a intrat frontal în TIR. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. "Sunt în lacrimi. Toată lumea îşi făcea cruci". O copilă de 15 ani, martoră de pe bancheta din spate a unui cumplit accident. Doi oameni au murit în faţa ei