Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un biciclist din Cluj loveşte în plin o mamă şi doi copii, pe trecere. Imaginile, surprinse de camera de bord a unei maşini

Accident provocat de un biciclist în Cluj-Napoca. Omul a spulberat o mamă şi doi copii, pe o trecere de pietoni din oraş. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, montată pe o maşină.

de Redactia Observator

la 27.07.2023, 13:30

Vezi și

Pe imagini se vede cum o coloană de maşini opreşte la trecere să dea prioritate pietonilor, însă biciclistul care venea din celălalt sens nu face acelaşi lucru. Aşa că o loveşte în plin pe femeia care încearcă să traverseze cu cei doi copii de mână.

După incident, pietonii se ridică imediat de pe jos, în timp ce biciclistul are nevoie de câteva momente pentru a-şi reveni. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, însă poliţiştii trag un semnal de alarmă. Bicicliştii trebuie să înţeleagă că în trafic se comportă ca un vehicul, deci trebuie să acorde prioritate pietonilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un biciclist din Cluj loveşte în plin o mamă şi doi copii, pe trecere. Imaginile, surprinse de camera de bord a unei maşini