Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Un bărbat s-a speriat şi s-a înecat cu mâncarea, după ce a fost martor la un accident. Medicii au reuşit să îl resusciteze

Un accident neobişnuit scoate la iveală o problemă gravă: într-o zonă bună a Capitalei, oamenii care ies în weekend la piaţă sunt expuşi unor riscuri uriaşe. Piaţa volantă nu e împrejmuită, iar un şofer neatent poate provoca o tragedie. S-a întâmplat în weekend, când o maşină a lovit un autoturism care a ricoşat într-o rulotă cu mâncare. E adeavărat, victimele au fost colaterale, dar oamenii spun că au văzut moartea cu ochii. Vânzătoarele au fost arse cu uleiul din friteuză, iar un client al terasei s-a speriat atât de tare încât s-a înecat cu mâncarea.

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 20:31

Vezi și

''Dacă nu era maşina aia acolo, intra în noi, aici, domnule!'' Accidentul a avut loc în cartierul Cotroceni la o oră când piaţa volantă era plină de oameni ieşiţi la masă sau la cumpărături. Şoferul de 66 de ani care a provocat accidentul a venit de pe Bulevardul Eroilor şi se îndrepta spre Şoseaua Panduri. În dreptul platoului de la Academia Tehnică Militară, a intrat în plin într-un autoturism care circula în faţa lui şi l-a proiectat într-un food truck din piaţa volantă. În urma impactului, rulota a lovit o altă maşină, parcată alături.

"Trecea maşina pe acolo, a intat în ăla din faţă care e acolo şi a ricoşat în asta direct.''

Vânzătoarele au fost arse cu uleiul din friteuză, iar un client s-a înecat cu mâncarea

Oamenii au tras o sperietură groaznică. Ba chiar un bărbat, martor la accident, care era la o terasă aflată la nici cinci metri distanţă de rulota lovită, s-a panicat atât de tare încât s-a înecat cu mâncarea. Medicii l-au găsit în stop cardiac. L-au resuscitat şi l-au dus la spital. Victime colaterale au fost şi cele două vânzătoare de la food truck. Ambele s-au ars cu uleiul încins din friteuză. Una dintre ele are arsuri pe 30 la sută din corp.

Pe acelaşi subiect

"A sărit ulei pe o doamnă care era aici în rulotă şi unui om i s-a făcut rău, a făcut şoc de la impact. N-a avut treabă cu accidentul. S-a speriat.''

"Ar trebui să fie nişte limitatoare de viteză. Vin prea tare. De fiecare dată când trec pe la trecerea aceea, mi-e frică.''

Şoferul vinovat nu era băut. În schimb şoferul pe care l-a implicat în accident consumase alcool înainte să urce la volan. Bărbatul are 57 de ani şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,03 la mie şi a rămas fără permis. Fiul acestuia a venit val-vârtej să vadă ce s-a întamplat, dar între el şi vânzătorii din piaţă a izbucnit un scandal. 

"Băi, săriţi la bătaie? Ce înseamnă asta?

Cine sare la bătaie? Tu sari la bătaie.

Uitaţi, domnule, cine sare la bătaie.

Ai venit tu să ne ameninţi pe noi, aici?''

Piaţa funcţionează doar în weekend, dar martorii reclamă faptul că zona e periculoasă, nu a fost niciodată împrejmuită şi maşinile trec foarte aproape de oameni. 

"Nu ai voie să dai autorizaţie să faci aşa ceva, niciodată. Cetăţenii trebuie să fie în siguranţă, punct.'' 

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 nu comentează situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Un bărbat s-a speriat şi s-a înecat cu mâncarea, după ce a fost martor la un accident. Medicii au reuşit să îl resusciteze