Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei în care Marian şi Adelin, tată şi fiu, au pierit pe loc, după ce au intrat cu ATV-ul în stâlp. Mama murise acum două luni, de la o boală incurabilă

Tragedie într-o localitate din Giurgiu. Un băiat de 9 ani şi tatăl său şi-au pierdut viaţa după ce ATV-ul pe care se aflau a intrat într-un stâlp. Bărbatul, care nu avea permis de conducere, l-ar fi lăsat şi pe copil să manevreze vehiculul de teren. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 29.05.2023, 19:24

Vezi și

Acesta este momentul în care Marian, în vârstă de 43 de ani, intră cu ATV-ul pe care se afla şi fiul său, în stâlpul de pe marginea unui drum din localitatea Cosoba. Ambii pasageri sunt aruncaţi de pe vehicul. Bărbatul moare pe loc, după ce se loveşte de gardul unei case. Băiatul este şi el rănit grav. Un elicopter SMURD este chemat de urgenţă. În zadar însă. Copilul nu a mai putut fi salvat. 

Tatăl a urcat cu băiatul pe ATV, deşi nu avea permis de conducere

Marian nu avea permis de conducere, dar deţinea un vehicul de teren şi un tractor pe care le folosea la muncile câmpului. Ieri, a ieşit la plimbare cu unul dintre cei doi băieţi ai săi pe care îi creştea singur, după ce soţia îi murise acum două luni, în urma unei boli incurabile. 

"Ieri a fost prima dată când l-a scos, când a plecat cu ATV-ul.''

Pe acelaşi subiect

''Mergea foarte încet că era cu copilul.''

După câteva minute a avut loc tragedia.

Legea spune clar, toţi cei care conduc vehicule care depăşesc o viteză de 25 de kilometri pe oră sunt obligaţi să aibă permis de conducere. În acest caz este vorba de categoria B.

"O tragedie. Viteză sigur nu a avut."

Fiul cel mare al bărbatului, în vârstă de 15 ani, va fi crescut de rudele lui Marian. Poliţiştii au deschis un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei în care Marian şi Adelin, tată şi fiu, au pierit pe loc, după ce au intrat cu ATV-ul în stâlp. Mama murise acum două luni, de la o boală incurabilă