Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Un copil de 13 ani a luat maşina părinţilor şi a fost la un pas să-şi omoare fratele de 12 ani în accident. Părinţii, buni de plată acum

Cursă nebună pe şosea, cu un copil de 13 ani la volan! Un băiat din Bucureşti, care a furat maşina părinţilor şi a plecat cu fratele lui mai mic la plimbare, a provocat un accident îngrozitor. A intrat cu într-un stâlp, iar automobilul a rămas pe jumătate suspendat deasupra lacului Străuleşti. Şi copilul de la volan şi pasagerul, în vârstă de 12 ani, au ajuns la spital. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 17.08.2023, 19:26

Vezi și

Copilul de 13 ani a luat maşina părinţilor azi-noapte şi a dat ture prin cartier ore întregi. La şase dimineaţa gonea pe bulevardul Bucureştii Noi. Cursa periculoasă s-a oprit dramatic, într-o curbă. 

Martor: S-a auzit o bubuitură... S-a întrerupt curentul, uite aşa făceau firele. A sunat maşina la 112, singură, că cică avea sistem din ăla şi la 6 fără 5 am dat noi, de aici, la 112.

Martorii spun că maşina condusă de copilul de 13 ani venea în viteză dinspre staţia de metrou Străuleşti. Accidentul s-a produs într-o curbă, când băiatul a scăpat automobilul de sub control. Maşina s-a oprit într-un echilibru fragil pe malul lacului Străuleşti. Câţiva centrimetri în plus ar fi aruncat-o în apele adânci de cinci metri. 

Reporter: Deci s-a auzit bubuiturâ când a...

Pe acelaşi subiect

Martor: Până sus acolo. Dacă a intrat cu viteză. Ce să ştie un copil la 12 ani să ia curba. Când şi-a dat drumul de sus de acolo de pe pantă, nu a mai luat curba, direct în stâlp, în gardul ăla. Şi stâlpul ăla pe care l-a dărâmat ţinea firele. 

În ce stare se află cei doi copii

Minorii au fost scoşi din maşină de pompieri şi transportaţi de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu. Cel de 13 ani este în afara oricărui pericol şi a fost externat în timp ce băiatul de 12 ani este încă în spital pentru că are fracturi la ambele picioare.

Cei doi fraţi au avut norocul vieţii lor - au scăpat fără răni foarte grave dintr-un accident urât. În timp ce copiii erau trataţi la spital, poliţiştii refăceau filmul accidentului. 

Martor: A zis tatăl lui dimineaţă, că a fost aici, că de dimineaţă de la 4 luase cheile şi se plimba de la 4 dimineaţa pe aici.

Martor: La 12-13 ani să ai cheile unei maşini. Suntem noi adulţi care conducem de 20 de ani, de 15 ani fac meseria asta şi e riscant, dar pentru un copil. 

Din cauza accidentului provocat de copil, circulaţia autobuzelor a fost restricţionată în zona Străuleşti, iar mulţi localnici au întârziat la serviciu.

Părinţii copilului care a furat maşina şi a făcut accident vor trebui să deconteze reparaţia parapetului şi a stâlpului. În plus, poliţiştii pot să le facă dosar penal pentru încredinţarea unui autovehicul unui minor. Pedeapsa este până la trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Un copil de 13 ani a luat maşina părinţilor şi a fost la un pas să-şi omoare fratele de 12 ani în accident. Părinţii, buni de plată acum