Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Un şofer de 74 de ani n-a tras frâna de mână şi era să provoace o tragedie în Bucureşti

Accident grav pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Bucureşti. Un bărbat de 74 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce autoturismul din care abia coborâse s-a pus singur în mişcare. Şoferul a încercat să evite o altă nenorocire şi s-a agăţat de maşină pentru a o opri. A fost însă strivit între vehicul şi un copac. O mamă şi copiii ei s-au salvat în ultimul moment din calea maşinii. 

de Denisa Dicu

la 20.09.2024 , 20:09

Scenele infiorătoare s-au petrecut în miezul zilei, sub privirile îngrozite ale trecătorilor şi angajaţilor din magazinele aflate la parterul blocurilor din apropiere.

Accidentul a avut loc la ora 12, când zona e plină de pietoni. Potrivit martorilor, pe bulevard erau în acel moment mai mulți copii. Din fericire, nu au fost şi alte victime.

Bărbatul a fost strivit între maşină şi copac

Vezi și

Bărbatul de 74 de ani s-a oprit în faţa unui supermarket de pe Bulevardul Decebal. A coborât din maşină, fără să activeze sistemul de frânare. Vehiculul s-a pus singur în mişcare şi bărbatul a fost prins ca într-o menghină între maşină şi un copac.

Pe acelaşi subiect

Un alt martor a trăit spaima vieţii când a văzut că maşina se îndreaptă către o mamă care stătea cu doi copii pe bancă. Femeia a reuşit să fugă în ultima secundă.

Pentru siguranţă, specialiştii recomandă ca atunci când conduceţi o maşină automată să ţineţi cont de câteva sfaturi. Dacă nu coborâţi din maşină, trebuie să ţineţi apăsată pedala de frână, pentru a evita accidentele. În cazul în care staţionaţi şi lăsaţi autoturismul nesupravegheat,  este important să mutaţi maneta din modul "Drive" în modul "Parcare", apoi să opriţi motorul.

În urmă cu trei săptămâni, un accident asemănător a avut loc în parcarea unui centrul comercial din Capitală. O mamă a fost călcată cu maşina chiar de fiul ei, un băieţel de şase ani. Copilul a profitat de o clipă de neatenţie şi a apăsat maneta de marşarier, în timp ce femeia punea cumpărăturile în portbagaj. 

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Un şofer de 74 de ani n-a tras frâna de mână şi era să provoace o tragedie în Bucureşti