Antena Meniu Search
x

Antena 3, medaliata cu aur la New York Festivals International Television & Film Awards 2013

Antena 3 a castigat medalia de aur! Cristian Tamas a primit in aceasta dimineata premiul pentru cea mai buna imagine pentru reportajul "Pe-un picior de iad", la decernarea premiilor New York Festivals de la Las Vegas.

Vezi și

Emisiunea "In Premiera" s-a batut cu televiziuni de marca ale lumii, fiind nominalizata la trei categorii. Printre numele grele inscrise in competitie s-au numarat CNN, HBO, BBC, Discovery sau National Geographic.

O medalie de aur pentru Antena 3 si pentru toata echipa "In Premiera": Carmen Avram, Carmen Moise, Leonard Zsolt si Cristian Tamas. Premiul pentru cea mai buna imagine la New York Festivals World's Best Television & Films.

“E foarte important pentru mine acest premiu pentru ca el incununeaza, practic, 14 ani de munca in televiziune”, spune Cristi Tamas.

El a luat acst premiu pentru reportajul "Pe un picior de iad". Mai mult decat un vis si mult mai multa munca, pasiune si talent.

50 de tari au intrat in concurs, iar Carmen Avram si echipa emisiunii "In Premiera" au ajuns in finala cu materialul "Ultima frontiera", la categoriile Docudrama si Best Editing, si cu reportajul "Pe-un picior de iad" la categoria Best Camerawork.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Antena 3, medaliata cu aur la New York Festivals International Television & Film Awards 2013