Antena Meniu Search
x

Foto Anunț STB: Mesajul apărut pe Facebook prin care sute de călători ar putea fi păcăliți cu ușurință

Societatea de Transport Bucureşti (STB) atrage atenţia asupra unui mesaj fals postat pe o pagină de Facebook în care se promovează un card ce poate fi utilizat pentru călătorii gratuite cu mijloacele de transport STB, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 15:30

Anunț STB: Mesajul apărut pe Facebook prin care sute de călători ar putea fi păcăliți cu ușurință
Anunț STB: Mesajul apărut pe Facebook prin care sute de călători ar putea fi păcăliți cu ușurință - STB

"Atenţie! Mesaj fals, promovat pe Facebook. Într-o postare pe o pagină de social media este promovat în mod fals un mesaj cu referire la serviciul de transport public din Bucureşti. În imaginea care însoţeşte postarea cu mesajul fals sunt utilizate elemente de identitate ale STB SA - respectiv autobuzul, cardul activ. Facem precizarea că aceste imagini sunt utilizate fraudulos, fără acceptul STB SA", transmit reprezentanţii STB într-o postare pe Facebook.

Mesajul fals care poate păcăli cu ușurință călătorii

Mesajul postat promovează "un card de călătorii" care poate fi utilizat pentru "călătorii gratuite" cu mijloacele de transport STB, însă societatea transmite că nu există un asemenea "card de călătorii".

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a demarat procedura de raportare a acestui mesaj către Facebook şi Poliţia Română. Reprezentanţii STB recomandă călătorilor să consulte pagina oficială a STB SA pentru a afla condiţiile de călătorie cu mijloacele de transport public.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Anunț STB: Mesajul apărut pe Facebook prin care sute de călători ar putea fi păcăliți cu ușurință