Antena Meniu Search
x

Video Apă cu noroi la robinete, într-un cartier din Galaţi. Oamenii nu o pot folosi nici măcar pentru uz casnic

Au apă la robinet, dar nu o pot folosi nici măcar pentru uz casnic, pentru ca.... e neagră. Este situaţia deloc plăcută care se petrece într-un cartier din Galaţi. Oamenii sunt disperaţi, iar unii dintre ei au făcut şi reclamaţii la compania locală de apă şi canalizare, însă răspunsul i-a umit. Oamenii au primit recomandarea de a lăsa apa să curgă până se limpezeşte. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 09:43

Vezi și

Ia uitaţi. Iar s-a înegrit.

Deci de două ore curge într-una. 

Ce înseamnă asta pentru sănătatea noastră?

Cel mai probabil...ceva nociv. Şi mai îngrijorător este faptul că apa neagră de la robinet nu curge de ieri sau de azi. 

Pe acelaşi subiect

Manuela: În decurs de două, trei luni pot să spun că de două, trei ori pe săptămână se întâmplă chestia asta. Dar ceea ce s-a întâmplat aseară şi faptul că nici dimineaţă nu puteam să folosesc apa, nu este o normalitate.

Nevoiţi să cumpere pentru consum apă îmbuteliată

În aceste condiţii, oamenii au fost nevoiţi să îşi instaleze sisteme de purificare a apei. Diferenţele sunt... de la pământ la cer. În cartierul gălăţean, cei care nu au momentan un sistem de purificare sunt nevoiţi să cumpere pentru consum apă îmbuteliată. Mai mult decât atât, apa de la robinet nu poate fi folosită nici pentru treburile casnice. 

Femeie: E neagră! Aseară mi-am bagat hainele la spalat, vreau să vă zic că le-am scos negre! Am băgat cămăşile fetei de la serviciu, i le-am stricat pe toate şi am fost nevoită să-i cumpăr altele.  

Unii au făcut front comun şi au reclamat situaţia celor de la compania locală de apă şi canalizare. 

Cornelia Arnăutu, purtător de cuvânt Apă Canal Galaţi: Acum am trimis echipa de intervenţie pentru verificare, vom preleva şi probe de apă şi vom continua monitorizarea zonei. Am avut avarie exact în zona aceea. Verificăm să nu mai existe ceva pe toată zona aia. 

Fie că e vorba de o avarie prost reparată, fie una nedescoperită, oamenii continuă să plătească apa cu noroi cu 8,3 lei pe metrul cub. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Apă cu noroi la robinete, într-un cartier din Galaţi. Oamenii nu o pot folosi nici măcar pentru uz casnic