Antena Meniu Search
x

APEL PENTRU VIAŢĂ. O femeie din Constanţa, însărcinată cu gemeni, are nevoie de sânge pentru a supravieţui!

O femeie din Constanţa, însărcinată cu gemeni, are nevoie urgentă de sânge pentru a supravieţui. Femeia este internată la Spitalul Judeţean Constanţa.

O femeie din Constanţa, însărcinată cu gemeni, are nevoie de sânge pentru a supravieţui!

O femeie din Constanţa, însărcinată cu gemeni, are nevoie urgentă de sânge pentru a supravieţui. Femeia este internată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Mai mulţi prieteni ai femeii au postat mesaje disperate pe Facebook pentru a-i face pe oameni să doneze sângele care îi este vital Loredanei.

"Bună ziua! Nu este genul meu să scriu așa ceva, dar apelez la toți prietenii mei din listă și la toată lumea care au posibilitate de a dona sânge, indiferent ce grupă, pentru a salva o mama însărcinată cu doi gemeni, termenul de naștere este 11 octombrie, iar ea nu are sânge. Cei care vreți să ajutați contactați pe Carmen Andreea sau pe mine în privat, APP: este prietena mea. Vă mulțumesc și sper să avem cât mai mulți donatori urgent!!! Specific că mămica mai are acasă 2 copii care o așteaptă! Iamandi Mariana Loredana... Spitalul Județean Constanța, secția ginecologie", este mesajul care circulă în comunitatea din Constanţa.

Cine poate dona şi unde se poate dona sânge

Pe acelaşi subiect
  • Pot dona sânge persoane cu vârsta cuprinsă între 18-65 ani, cu greutatea peste 50 kg, care nu au suferit de hepatită,TBC, sifilis, ulcer, epilepsie, diabet zaharat, boli de inimă.
  • Persoanele peste 50 de ani sunt rugate să aducă de la medicul de familie o adeverință din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli de inimă și neurologice.
  • Cu 3 zile înainte de donare este interzis consumul de băuturi alcoolice!
  • În ziua donării se recomandă un mic dejun ușor și minim 500 ml lichide.

Persoanele care efectuează o donare completă (450 ml sânge) beneficiază la cerere de:

  • 7 tichete de masă pentru produse alimentare;
  • o zi liberă la locul de muncă, în ziua donării, în cazul donatorilor salariați, scutire de la frecvență în ziua donării în cazul elevilor, studenților și militarilor;
  • decontarea cheltuielilor de transport în comun în ziua donării între localitatea de domiciliu/ reședința înscrisă în actul de identitate și localitatea unde se efectuează donarea de sânge.
  • reducere 50% la transportul în comun pentru donatorii din orașul Constanța pentru o perioadă de o lună.

Donatorii sunt așteptați în fiecare zi de luni până vineri de la 7:30-13:30 la sediul din str. Nicolae Iorga nr 85.

Pentru informații privind donarea de sânge puteți suna la 0241.616.035 sau 0341.180.014 (în intervalul orar 7.30-16.30).

Pe profilul ei de Facebook, viitoarea mămică a postat un mesaj emoţionant.

"Fiecare om are de dus o cruce: unii mai grea, altii mai usoara. De retinut faptul ca aceia care au crucea mai grea sunt mai puternici, ceea ce inseamna ca fiecaruia i se da spre purtare o cruce pe masura posibilitatilor lui. Dar atunci cand crucea devine insuportabila, Dumnezeu nu intarzie sa dea ajutorul Sau, asa cum Simon l a ajutat pe Hristos. Asadar putem spune ca fiecare om este ajutat de catre ceilalti in mod providential. De cate ori nu spune omul in viata sa „Doamne, nu mai pot!”, impovarat fiind de greutatea crucii sale. Atunci Dumnezeu intervine si ii da omului acel suflu de putere; omul se ridica, isi ia crucea si merge mai departe. 

Asadar, daca povara crucii tale este grea, gandeste-te ca in alt colt al lumii sunt persoane care o duc mult mai greu decat tine si nu se plang niciodata, iar daca ai cazut, ridica-te si mergi mai departe, daca nu poti sa te mai ridici, nu dispera pentru ca se va ridica sufletul, in locul tau, la Dumnezeu", a scris Loredana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » APEL PENTRU VIAŢĂ. O femeie din Constanţa, însărcinată cu gemeni, are nevoie de sânge pentru a supravieţui!