Antena Meniu Search
x

Video Apelul care ar fi putut să îi salveze viaţa Anei Oros. Poliţia Locală a sesizat ASPA despre haita de câini de lângă Lacul Morii, cu 7 zile înainte

Între timp, a fost făcută publică şi o înregistrare...şocantă. Cu şapte zile înaintea tragediei, Poliţia Locală făcuse o sesizare la ASPA legată de faptul că pe terenul de lângă Lacul Morii este o haită de câini. Se întâmpla cu o săptămână înainte ca Ana să fie ucisă de aceiaşi câini. Evident cu toţii ne gândim la acelaşi lucru: putea fi apelul care să îi salveze viaţa Anei, dar din păcate a rămas doar o sesizare. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 16:46

Vezi și

Înregistrare: - Avem o locaţie cu 10 câini fără stăpân. 

- Adresa?

- Strada Drumul la Roşu, în capătul străzii, este un teren viran acolo. 

- Am notat. O să transmit. 

Ciprian Ciucu - primarul sectorului 6: Acela putea fi apelul salvator! ASPA nu a reacţionat! ASPA nu a dat niciun răspuns! ASPA nu mai ia câini de pe străzi. Cer demisia doamnei Pungă! Cea care a patronat mizeria care se întâmplă acum!

Aşadar, primarul sectorului 6 aruncă toată vina pe ASPA. Vă reamintim, ASPA este o instituţie aflată în subordinea Primăriei Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Apelul care ar fi putut să îi salveze viaţa Anei Oros. Poliţia Locală a sesizat ASPA despre haita de câini de lângă Lacul Morii, cu 7 zile înainte