Antena Meniu Search
x

Apelul DISPERAT al unei mame pe Facebook: 'Vă rog să aveți milă de o mamă al cărei fiu a murit printre străini'

Un român în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa într-un misterios accident rutier produs pe autostrada M2 din Anglia.

Un român în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa într-un misterios accident rutier produs pe autostrada M2 din Anglia.

În timp ce poliţia a lansat un apel public pentru a găsi posibili martori ai tragediei, mama lui Radu Raihard a lansat un apel pe Facebook pentru a face rost de banii necesari repatrierii trupului tânărului.

Accidentul s-a produs pe 14 august, în jurul orei 23.00, pe autostrada M2, în apropierea oraşului Faversham. Radu se afla la volanul unui BMW 530, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Maşina s-a izbit violent de un parapet, iar impactul a fost atât de puternic încât tânărul de la volan, care se afla singur în maşină, a murit pe loc.

"Vă rog să aveți milă de o mamă profund îndurerată,fiul meu cel mic a decedat aseară în Anglia ,am nevoie de ajutor financiar să îl pot aduce în țară pentru înmormântare, îmi trebuie 4000 mii de EURO pentru acte și transportul coșciugului,vă rog din suflet sa mă ajutați.RAIHARD TUDORA BCR NR CONT RO59RNCB0089102344870002 Mă puteti contacta la acest Nr de Telefon 0728686822 VA ROG DAȚI MAI DEPARTE!!!!", a scris Tudora Raihard pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Apelul DISPERAT al unei mame pe Facebook: 'Vă rog să aveți milă de o mamă al cărei fiu a murit printre străini'