Antena Meniu Search
x

Apelul DISPERAT pe Facebook al unei mame după ce fiica ei a dispărut în Anglia: 'Vă rog să mă ajutaţi!'

Mama unei tinere a lansat un apel disperat pe Facebook după ce fiica ei a dispărut, fără urmă, împreună cu o prietenă, în Anglia.

Mama unei tinere a lansat un apel disperat pe Facebook după ce fiica ei a dispărut, fără urmă, împreună cu o prietenă, în Anglia.

Mama Dianei Iordache, originară din comuna dâmbovişeană Hulubeşti, a cerut ajutorul prietenilor fiicei sale pentru a o găsi pe aceasta, dar şi pe prietena ei, Mihaela.

De luni după-amiază, atunci când a vorbit ultima dată cu mama sa la  telefon, Diana nu mai este de găsit. Familia nu a reuşit să ia legătura nici cu cea mai bună prietenă a fiicei lor.

"Vă rog să mă ajutaţi cu cel mai mic amănunt. Ultima dată când am vorbit cu fiica mea a fost luni seară, la ora 18:00. De atunci nu mai răspunde la nici un fel de apel, pe nici un fel de reţea", a scris mama Dianei pe Facebook.

Imaginile cu cele două românce circulă pe Facebook de câteva zile, toţi prietenii lor încercând să dea astfel de urma fetelor.

Apelul DISPERAT pe Facebook al unei mame după ce fiica ei a dispărut în Anglia

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Apelul DISPERAT pe Facebook al unei mame după ce fiica ei a dispărut în Anglia: 'Vă rog să mă ajutaţi!'