Antena Meniu Search
x

Aproape 200 de porci, vaci şi oi au murit după ce focul a făcut scrum o fermă din Brăila. Disperat să salveze animalele, un tânăr de 33 de ani a fost rănit

Aproape două sute de animale au murit într-un incendiu puternic care a cuprins o fermă din judeţul Brăila, iar un om a fost rănit. El încerca să evacueze animalele din mijlocul flăcărilor.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 10:53

200 de porci, vaci şi oi au murit în incendiu - Profimedia (scop ilustrativ)

ISU Brăila anunţă, miercuri, că incendiul a cuprins o fermă de pe raza localităţii Grădiştea. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale.

200 de porci, vaci şi oi au murit în incendiu. Un bărbat a fost rănit

Când pompierii au ajuns la locul incendiului, focul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, fiind surprinse foarte multe animale: bovine, ovine, porcine. 

"Pompierii au acţionat pentru limitarea propagării incendiului şi evacurea animalelor. Ulterior, s-a constatat că incendiul se manifesta la trei grajduri şi s-a reuşit limitarea propagării şi extinderii incendiului. În încercarea de a evacua animalele, o persoană a suferit  arsuri de gradelel 1 şi 2. Victima, un bărbat de 33 de ani, a fost preluată de echipajul Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila şi transportată la U.P.U. Brăila", transmite ISU Brăila.

Pe acelaşi subiect

După o primă evaluare, au ars două grajduri cu o suprafaţă de aproximativ 800 mp. cu bunurile aferente (aparate de muls, stand de răcire, material lemnos, furaje), dar şi circa 40 porcine, 70 ovine şi 80 bovine, relatează news.ro

De la ce ar fi pornit focul

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect, au stabulit pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Aproape 200 de porci, vaci şi oi au murit după ce focul a făcut scrum o fermă din Brăila. Disperat să salveze animalele, un tânăr de 33 de ani a fost rănit