Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Apropiaţi ai "antrenorului de genii" Lajos Kristof, reţinuţi şi ei pentru că ar fi violat minori. Un suspect îşi spunea "tatăl orfanilor"

Antrenorul de genii, Lajos Kristof, este implicat într-un nou dosar de viol. Deocamdată ca martor. Anchetatorii care se ocupă de cazul său au descoperit şi reţinut trei tineri care ar fi agresat sexual mai mulţi minori. Suspecţii le ofereau bani băieţilor care proveneau din medii defavorizate şi le promiteau că îi ajută să termine şcoala. Urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

de Bianca Iacob

la 27.09.2024 , 19:18

Tinerii, în vârstă de 24 şi 25 de ani, sunt acuzaţi de viol şi agresiune sexuală împotriva unui minor. Faptele s-ar fi petrecut încă din 2021, atunci când victimele aveau 13, 16 şi 17 ani. Cei trei suspecţi, potrivit poliţiei, prin intermediul unor ONG-uri ar fi ademenit minori din medii defavorizate în schimbul unor promisiuni. Astăzi, la una dintre asociaţii, deşi scrie deschis pe uşă, nu este nimeni. 

"Îi determinau sub promisiunea unor sume de bani, unui trai mai bun, bunuri materiale, şcoli ca să ajungă ceva în viaţă", a declarat Dragoş Iliescu, şef poliţie Sector 4. De altfel, aşa se descrie şi unul dintre suspecţi. Pe pagina ONG-ului înfiinţat spune că este "omul care a reuşit sfidându-şi condiţia să ajungă un om de succes". Deşi este tânăr, se consideră "un tată pentru cei discriminaţi, orfani". 

"Era un băiat foarte de treabă dar fără discuţie, nu are legătură cu copii, fără discuţie, nu are. E un băiat extraordinar de bun, cuminte. Nu l-am văzut cu copii, felul lui de a fi, de a vorbi, un băiat la locul lui, nu cred", spune un vecin.

Vezi și

Ancheta a pornit de la Lajos Kristof

Toţi cei incriminaţi, susţin anchetatorii, ar fi crescut până la vârsta majoratului în centre de plasament. Ancheta a pornit de la Lajos Kristof, cel intitulat "antrenorul de genii" arestat deja preventiv după ce în urmă cu câteva luni a fost prins în flagrant în timp ce viola un minor. Cercetările în dosarul lui au dus mai departe la tinerii cu care Lajos avea legătură. Mergea la evenimentelor lor şi aplica aceeaşi metodă de a convinge băieţii la acte sexuale - promisiuni materiale. 

"Kristof Lajos a fost audiat, aspectele pe care le-a declarat sunt parte integrantă din dosarul penal", a adăugat Dragoş Iliescu, şef poliţie Sector 4. La antrenorul de genii, anchetatorii au găsit inclusiv poze compromiţătoare. Poliţiştii au ridicat şi în cazul celor trei tineri mai multe telefoane şi laptopuri care vor fi verificate. 

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Apropiaţi ai "antrenorului de genii" Lajos Kristof, reţinuţi şi ei pentru că ar fi violat minori. Un suspect îşi spunea "tatăl orfanilor"