Antena Meniu Search
x

Video "Arde tot! Tot arde!". Piața 1 Decembrie din sectorul 3, făcută scrum azi noapte. Paznicul crede ca focul a izbucnit de la petarde

Un incendiu devastator a cuprins aseară Piaţa 1 Decembrie din sectorul 3 al Capitalei. Zeci de tarabe cu marfă, o parte din magazinele cu haine şi saloanele de înfrumuseţare din interiorul pieţei au fost mistuite de flăcări. Degajările de fum au fost uriaşe, iar oamenii din zonă au fost treziţi de zgomote puternice, ca de pocnitori. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 05.12.2022, 07:57

Vezi și

"Mamă, mamă! Pleacă de acolo, bre! Ia uite ce-i aici!" 

Flăcările au izbucnit puţin după miezul nopții şi s-au extins cu repeziciune la spaţiile comerciale din piaţă. Tarabele şi magazinele din interiorul pieței  au fost înghiţite de flăcări în doar câteva minute iar suprafaţa totală afestată este de 1000 de metri pătraţi.

Arde tot! Tot arde, toată piaţa!

Paznicul pieței crede ca focul a izbucnit de la petarde

Pe acelaşi subiect

Paznicul pieţei a dat alarma. 

Am auzit o bubuitură, nişte pocnitori, şi a luat foc. Au trecut nişte copii mai devreme un pic şi cred că ei au aruncat. Imediat s-a extins. De la pocnitori, de la o petardă, ceva. 

Zgomotul și mirosul de fum i-au trezit pe oamenii din zonă.

Marian Stoica - loc. col. ISUBIF: Ajunşi la faţa locului s-a constat că incendiul se manifesta la mai multe spaţii comerciale, existând posibilitatea propagării   la celelalte spaţii învecinate. Aceştia au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt, nefiind afectate celelalte spaţii.

Pompierii au fost nevoiți sa intervină cu 20 de autospeciale.

O anchetă va stabili cauza oficială a incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » "Arde tot! Tot arde!". Piața 1 Decembrie din sectorul 3, făcută scrum azi noapte. Paznicul crede ca focul a izbucnit de la petarde