Antena Meniu Search
x

Video Asasinul lui Ioan Crişan, de negăsit la un an după atacul cu bombă din Arad. Peste 400 de persoane, audiate în dosar

Un asasinat cu bombă la comandă zguduia, acum aproape un an, Aradul. Zeci de percheziţii şi sute de audieri au fost în acest timp. Anchetatorii tot nu ştiu cine a ordonat uciderea omului de afaceri Ioan Crişan. Spun, însă, că au multe piste care-i apropie de finalizarea anchetei. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.05.2022, 20:00

Vezi și

Ioan Crişan murea în urmă cu un an, pe 29 mai, după ce mașina sa exploda în parcarea unui centru comercial. Ipoteza luată în calcul de oamenii legii a fost, încă de la început, aceea a unui asasinat cu bombă. Ancheta bate însă pasul pe loc și nu există niciun rezultat cert. 

Un an de la asasinatul din Arad

Știm traseul victimei, dupa ce au fost vizionate imagini de pe camerele de supraveghere din Arad. Știm cu certitudine că a fost amplasată o bombă şi tipul de exploziv folosit, unul de mare putere. Şi cam atât! 

Nu ştim cine este autorul crimei, motivul asasinatului şi eventualii complici. Deşi au fost audiate, în acest caz, peste 400 de persoane, nu e numit oficial un suspect, transmite Parchetul General, iar urmărirea penală se desfăşoară în continuare in rem. Au fost facute 35 de percheziţii domiciliare şi informatice şi 18 expertize, iar ancheta a beneficiat şi de sprijinul Interpol şi Europol. Până acum, totul a fost în zadar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Asasinul lui Ioan Crişan, de negăsit la un an după atacul cu bombă din Arad. Peste 400 de persoane, audiate în dosar