Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Ascunzătoarea din maşină: ideea unui şofer român, în speranţa că va scăpa neprins de poliţişti

Ţigări de contrabandă, ascunse în locuri de taină, special amenajate în interiorul unei maşini. Poliţiştii de Frontieră maramureşeni de la punctul de trecere din Sighetu Marmaţiei au confiscat atât cele peste 1.500 de pachete de ţigări, cât şi autoturismul. Şoferul, un român în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

De Redactia Observator la 25.03.2023, 17:11

Poliţiştii de frontieră de la ITPF Sighetu Marmaţiei, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Baia Sprie, au descoperit şi confiscat peste 1.500 de pachete cu ţigări, ascunse în ascunzişuri speciale, în interiorul unui autoturism. Cantitatea de ţigarete şi autovehiculul, în valoare totală de aproximativ 28.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Pe numele şoferului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, mai arată comunciatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

Cum a fost prins contrabandistul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Baia Sprie au desfăşurat, vineri, o acţiune pe linia contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă. Astfel, la ora 10:30, la intrarea în oraşul Baia Sprie, au oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

„S-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări, ascunse în locaşuri special amenajate, fapt pentru care persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Maramureş. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.518 pachete de ţigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 17.760 lei. Întreaga cantitate de ţigarete împreună cu autoturismul în valoare de 10.000 lei au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor”, mai indică sursa citată

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar pe numele maramureşeanului s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ascunzătoarea din maşină: ideea unui şofer român, în speranţa că va scăpa neprins de poliţişti