Antena Meniu Search
x

Asistentă de la spitalul din Ineu, răpusă de coronavirus la 55 de ani

Pandemia de coronavirus a mai luat viața unui cadru medical din România, Aurica Balint, asistentă la spitalul din Ineu, este ultimul nume de pe lista cadrelor medicale răpuse de teribilul virus.

De Redactia Observator la 13.11.2020, 14:09
Asistenta lucrase mai mult de 25 de ani la spitalul din Ineu
Asistenta s-ar fi infectat de la soțul ei, angajat al Poliției Locale - Facebook Ilie Abrudan
  • Aurica Balint a lucrat mai mult de 25 de ani la spitalul din Ineu.
  • Soțul Auricăi Balint este, de asemenea, internat cu noul coronavirus.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Primele informații arată că femeia de 55 de ani a intrat în izolare după ce soțul ei, angajat la Poliția Locală, a fost confirmat cu infecție cu noul coronavirus.

Cei doi au ajuns la spital și, în cele din urmă, femeia a fost răpusă de coronavirus, vineri, deși nu ar fi prezentat comorbidități.

Soțul asistentei este în continuare internat în spital, în stare stabilă.

Decesul asistentei a fost confirmat atât de Ilie Abrudan, primarul din Ineu, cât și de Monica Mang, managerul spitalului din Ineu, unitate în care Aurica Balint a lucrat ca asistentă pentru mai mult de 25 de ani. Cei doi au transmis mesaje tulburătoare.

Ilie Abrudan a precizat că "în acest război cu virusul COVID19, care face ravagii prin lumea întreagă, fiecare zi reprezintă o luptă pentru stoparea acestei pandemii, o luptă pentru viață. O astfel de luptătoare a fost și Aurica Balint, ca asistentă medicală fiind în prima linie! Din păcate, astăzi și-a pierdut viața... Suntem alături de colegul nostru de la Poliția Locală - Petru Balint, care trece prin momente grele... Sincere Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace".

Monica Mang, manager Spitalul Orășenesc Ineu: În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea unui angajat profesionist, devotat, disciplinat, cum a fost Aurica Balint. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia cu care ne întâmpina în permanență. Golul lăsat în urmă este infinit! Când o ființă apropiată nouă ne pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar familiei  să-i dea tăria să treacă prin această grea încercare. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Aurica Balint nu ar fi primul cadru medical din Ineu răpus de coronavirus. O asistentă de la serviciul de ambulanță ce deservește orașul ar fi murit, de asemenea, din cauza unei infecții cu noul coronavirus. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Asistentă de la spitalul din Ineu, răpusă de coronavirus la 55 de ani