Antena Meniu Search
x

Video "Ăsta a minţit-o că o face vedetă. A văzut-o naivă". Metoda prin care frații Tate ar fi "păcălit" tinere să facă videochat. O fostă polițistă le era complice

Luxul şi opulenţa, schimbate cu meniul de la Arestul Central. Britanicii milionari, Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi pentru 30 de zile. Deşi decizia nu este definitivă, vor începe anul nou după gratii. Acuzaţiile grave aduse de procurorii antimafia - trafic de persoane şi viol - au determinat magistraţii să le dea cea mai gravă măsură. Vestea a făcut înconjurul televiziunilor internaţionale, inclusiv Elon Musk a publicat mai multe tweeturi cu trimitere la România. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 03.01.2023, 17:14

Vezi și

Milionarii au sperat că nu vor sta peste noapte în arest. Au chemat chiar şi o maşină să-i ia. Doar că au plecat tot cu duba Poliţiei şi vor petrece Anul Nou după gratii. 

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: Nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri preventive.

În faţa magistraţilor, milionarii excentrici au negat acuzaţiile de trafic de persoane şi viol.

Până şi miliardarul Elon Musk a reacţionat. Întâi, subtil, printr-o postare despre Matrix, iar apoi a dezminţit că ar avea vreo legătură cu fraţii Tate sau România. Spune că nu a fost nici măcar de Haloween în ţara lui Dracula, aşa cum au susţinut mai multe publicaţii. 

Pe acelaşi subiect

Vestea arestării fraților Tate a apărut la cele mai importante televiziuni din lume 

Între timp, un video în care Andrew Tate spune că se teme pentru viaţa lui se rostogoleşte pe Tik Tok: "Deja mi-au dat câteva avertismente şi sunt în punctul în care cu adevărat cred că vor încerca să mă omoare".

Dincolo de conspiraţii, rămân faptele şi cele patru plângeri depuse pe numele celor doi influenceri toxici. Două dintre fete ar fi fost iubitele fraţilor pentru o scurtă perioadă de timp. Este primul pas în "metoda loverboy". 

Bianca Iacob, reporter Observator: Din interceptari reiese că în perioada în care încercau să le facă pe fete să se îndrăgostească dialogurile erau pline de cuvinte frumoase, mai târziu, schimbau comportamentul şi le obligau să facă videochat. 

Una dintre ele este o americancă, cea care i-a acuzat pe fraţi că au sechestrat-o în luna aprilie şi pentru care a intervenit ambasada Statelor Unite. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Orarul fetelor era stabilit de fosta poliţistă, complice a fraţilor Tate, care era parte din organizaţie şi care a fost şi ea arestată aseară. Tot ea se ocupa de publicitate pe site-urile pentru adulţi. 

Mama uneia dintre victime a rupt tăcerea

La percheziţiile din primăvară, mama uneia dintre fete descria cum a fost păcălită fiica ei. 

Mama fetei: Zice că îl cunoaște de o lună de zile. Ăsta a minţit-o că o face vedetă, că o face manechin, că o face. Că e înaltă şi frumoasă fata mea. Eu asta cred, cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare. La produs. A văzut-o naivă şi cuminte.

Cei doi britanici şi-au câştigat banii din criptomonede şi faima - din sport şi mesaje controversate. Video-urile lor pe Tik Tok au cumulat peste 11 miliarde şi jumătate de vizualizări şi fraţii Tate au ştiut să monetizeze succesul neaşteptat al discursurilor pline de ură faţă de femei. Andrew Tate se laudă că este primul trilionar în dolari al planetei, în timp ce se afişează cu maşini scumpe, bani şi case impresionante.

Cei doi milionari mai au o soră, avocat în Statele Unite, dar nu-şi vorbesc pentru că ar fi "feministă". Tatăl lor, un celebru jucător de şah, a murit în urmă cu şapte ani, iar mama trăieşte în continuare în condiţii modeste în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ăsta a minţit-o că o face vedetă. A văzut-o naivă". Metoda prin care frații Tate ar fi "păcălit" tinere să facă videochat. O fostă polițistă le era complice