Antena Meniu Search
x

Astrele îţi zic tot! Acestea sunt cele mai AGRESIVE zodii! Te numeri printre cei iuţi la mânie?!

Astrologii găsesc mereu teme de studiat, iar cea mai recentă se referă la cât de violent poţi fi, în funcţie de lună în care te-ai născut

Astrologii găsesc mereu teme de studiat, iar cea mai recentă se referă la cât de violent poţi fi, în funcţie de lună în care te-ai născut

Bineînţeles, agresivitatea se manifesta diferit, ea fiind, de cele mai multe ori contralata.

Berbec Berbecul este printre cele mai agresive semne, fiind guvernat de Marte, Zeul Războiului. Nativul Berbec este foarte impulsiv, aşa că întâi loveşte, apoi cere explicaţii.

Este aprig la mânie, însă se calmează repede şi nu poartă ranchiună.

Taur În cazul Taurului, agresivitatea nu este una directă, ci tacită, latentă, acesta manifestându-se cu mare greutate într-un mod agresiv, după ce a fost cu adevărat scos din pepeni. Nativul Taur poate fi destul de distructiv atunci când îi este ameninţată securitatea sau integritatea proprie sau a persoanelor importante pentru el. Este răbdător, dar devine de neoprit odată ce a acumulat suficientă furie.

Gemeni Nativul Gemeni apelează deseori la violenţă verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Se supără când este luat peste picior, când îi este insultată inteligenţa sau când sunt la rândul lor atacaţi verbal. Fiind măiestru în vorbe, poate insulta rafinat, dar tranşant. Nu se grăbeşte să recurgă la atacuri fizice, dar flexibilitatea gândirii îl ajută să câştige polemicile şi dezbaterile care îi sunt atât de dragi şi în care se bagă doar de dragul de a ieşi învingător.

Rac Racul, la fel ca toate celelalte semne de apă, este adeptul agresiunii psihice sau emoţionale. Poate fi extrem de tăcut şi închis, apărându-se prin stările sale de depresie. Agresează prin insuflarea sentimentului de vină. Poate deveni o fiară pentru oamenii dragi lui, dar şi când îi sunt atacate trecutul, sentimentele sau amintirile.

Leu Nativul Leu devine agresiv atunci când cineva îi pune la îndoială succesele, expertiză, experienţa, priceperea şi măiestria. Se enervează foarte tare atunci când este pus în inferioritate. La furie, Leul este în stare de orice; poate lovi pe loc sau poate aştepta momentul potrivit pentru ca umilirea celui care l-a supărat să fie cât mai mare, poate agresa emoţional sau poate să-şi copleşească adversarul cu vorbe dulci, dezarmându-l.

Fecioară Fecioara apelează destul de rar la violenţă fizică, preferatele ei fiind corecţiile verbale şi „loviturile” emoţionale şi psihice drept la ţintă. Cea mai dură formă de agresivitate a nativului Fecioară este, însă, cea îndreptată împotriva propriei persoane. Nativul Fecioară nu suportă dezordinea şi lipsa organizării, precum şi nepăsarea oamenilor faţă de sacrificiile ei.

Balanţă La prima vedere pacifist, nativul Balanţă îşi iese din minţi când este tratat cu bădărănie. Apelează la agresivitate socială, pedepsindu-i prin a-i lăsa singuri în faţa duşmanilor. E în stare să apeleze la toate relaţiile şi cunoştinţele pentru a-i lăsa pe cei care l-au supărat fără nimeni prin preajmă, ignoraţi şi neajutoraţi.

Scorpion Cei născuţi sub semnul Scorpionului folosesc toate felurile de agresivitate, ba chiar ar fi în stare să inventeze unele noi, dând cu plăcere lecţii de agresivitate fizică, emoţională, verbală, socială sau chiar şi sexuală. Nu atacă, însă, în public, pentru că ţin prea mult la secrete. Le place „să tortureze“ lent şi surprinzător, când ţinta se aşteaptă mai puţin.

Săgetător Nativul Săgetător se face foc şi pară atunci când îi este limitată libertatea sau când i se face o nedreptate. E în stare să facă justiţie cu pumnul, mai ales dacă bea peste măsură, dar agresivitatea lui este de obicei potolită. Apelează mai des la violenţă verbală, având capacitatea să devină foarte inventiv în cuvinte urâte.

Capricorn Agresivitatea Capricornului macină tacit, acest nativ fiind cel care pândeşte din umbră să-i greşeşti, dar nu neapărat lui, uneori simţindu-se dator să aplice corecţii oricui. Este rece şi calculat, dând impresia că este robot, nu fiinţă umană, conform Adevărul.ro.Apelează la forme multiple de violenţă, exprimându-şi agresivitatea şi prin privaţiunile materiale, dar şi prin izolarea socială a ţintei.

Vărsător Vărsătorul inventează noi noţiuni de agresivitate ori de câte ori îşi simte atacată libertatea de acţiune sau de opinie. Poate deveni violent fizic şi verbal, dar se simte cel mai bine cât îşi controlează ţinta. Loveşte cu pumnii, dar apelează şi la discursuri acide.

Peşti Nativul Peşti tace şi face. Agresivitatea lui se manifestă prin tăcere, preferând, de multe ori, să-i lase pe alţii mai puternici şi autoritari să se manifeste. Este justiţiar, însă tacit. Se simte cu uşurinţă trădat de oameni şi de soartă. Poate deveni agresiv când simte că a trecut pe locul doi sau când este înşelat. Nu dă cu pumnul, nici măcar nu înţelege agresivitatea fizică, aşa că de multe ori este cel care cedează primul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Astrele îţi zic tot! Acestea sunt cele mai AGRESIVE zodii! Te numeri printre cei iuţi la mânie?!